Άγγελοι των χεριών: Η φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει ανάπηρους να αυνανίζονται

3 Ιανουαρίου, 2018 8:06 ΜΜ
More videos

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και φροντιστές που περιποιούνται τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, στην Ταϊβάν υπάρχει μια ομάδα καλών σαμαρειτών που ασχολείται με ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Η ομάδα “Άγγελοι των χεριών” έχει ως σκοπό να βοηθάει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να αυνανίζονται και να εκπληρώνουν τις σeξουαλικές τους επιθυμίες- με την συγκατάθεσή τους φυσικά.

Το μόνο που θέλουν οι εθελοντές είναι βοηθήσουν τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να εκτονώσουν τις σeξουαλικές ορμές. Η φιλανθρωπική οργάνωση δεν ζητάει καμία πληρωμή για τις υπηρεσίες της.

Η φιλανθρωπική οργάνωση ιδρύθηκε από τον Βίνσεντ που είναι παραπληγικός.  

BBC

Ο Βίνσεντ έχασε και τα 2 πόδια του εξαιτίας πολιομυελίτιδας, όταν ήταν παιδί. Αυτό το έκανε να σκεφτεί τις διάφορες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες και αποφάσισε να μιλήσει για τις σeξουαλικές τους ανάγκες.

“Κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αν εμένα συμπάσχω μαζί τους. Καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνονται. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικασία που ξεκινάει από το άγγιγμα και φτάνει μέχρι τον οργασμό”, δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο BBC.

Oλόκληρη η διαδικασία διαρκεί 90 λεπτά. 

Pixabay

Οι εθελοντές συζητάνε με τους πελάτες τους για να βρουν μαζί την καλύτερη δυνατή προσέγγιση.

Κάποιος επικριτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης υποστήριξε ότι το έργο τους μοιάζει πολύ με ποpνεία.

“Αν πιστεύουν ότι είμαι εργαζόμενη του σeξ, δεν με πειράζει. Άλλες οργανώσεις ιδρύονται από θρησκευτικές ομάδες ή ομάδες γονέων για να τους βρουν δουλειά ή να τους βοηθήσουν να ζήσουν μόνοι τους. Ωστόσο, κανείς δεν σκέφτεται τα σeξουαλικά τους δικαιώματα και εδώ ακριβώς επεμβαίνουμε εμείς”, ανέφερε μια κοπέλα από την οργάνωση στο BBC.

Δείτε το βίντεο

[BBC]

Ακολουθήστε μας στο facebook: