Δεν φεύγει από την πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης

26 Αυγούστου, 202111:07 ΜΜ

Τα σενάρια στις αρχές του καλοκαιριού ανέφεραν πως ο «Πατριάρχης» της πρωινής ζώνης Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται για την αποχώρησή του από την πρωινή ζώνη το καλοκαίρι του ’22 και πως από τα μέσα της σεζόν θα δώσει δαχτυλίδι διαδοχής.

Πολλοί εμφανίζονται ως επίδοξοι μνηστήρες της θέσης με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Λιάγκα (Λέγεται πως ζήτησε από τον ΑΝΤ1 να ξεκινά φέτος το «Πρωινό» στις 9.00 με αμιγή ενημέρωση αλλά η πρόταση απορρίφθηκε ασυζητητί) και στη συνέχεια ακούστηκαν και άλλα ονόματα:

Αντώνης Φουρλής, Παναγιώτης Στάθης, Μαρία Σαράφογλου και πολύ πρόσφατα Ντόρα Κουτροκόη.

Λοιπόν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανανεώσει για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 έχοντας δυνατή δημοσιογραφική ομάδα στην εκπομπή του. Και όταν θα αποχωρήσει είναι βέβαιο πως η λύση θα προκύψει από το τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1.

Άλλωστε εν όψει και πολιτικών εξελίξεων την επόμενη διετία είναι απίθανο ο ΑΝΤ1 να κάνει στο 7 – 10 infotainment πείραμα και μάλιστα με πρόσωπα που δεν έχουν την αποδοχή και την στήριξη του ενημερωτικού τμήματος του ΑΝΤ1. Ο νοών νοείτο…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News