ΑΝΕΛ για λιντσάρισμα Ζουράρι: «Φασιστική ενέργεια»

21 Ιανουαρίου, 201810:26 ΜΜ
More videos

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛΜανταλένα Παπαδοπούλου​.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνωνεπισημαίνει πως «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε o κ.  Ζουράρις, η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του κ. Ζουράρι ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα δυσάρεστο μεν, αλλά μεμονωμένο περιστατικό. Προκλήθηκε από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον κύριο κορμό των εκατοντάδων χιλιάδων κόσμου που διαδήλωσαν ειρηνικά».

Τον πήραν στο κυνήγι

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος βρέθηκε στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Συγκεντρωμένοι καθύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Κυριακή, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημόσια διατύπωση σχολίων κατά του Άρη και οπαδών του Ολυμπιακού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News