Η ανεκδιήγητη προσβολή της Εύης Βατίδου σε συνεργάτιδα της στον αέρα της εκπομπής

4 Σεπτεμβρίου, 20173:47 ΜΜ

Η ντουλάπα της Μαράια Κάρεϊ, χοτ θέμα της εβδομάδας που μας πέρασε αφού κατέληξε ακόμα και στα δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών, έγινε η αφορμή για ένα (ακόμα) ανεκδιήγητο περιστατικό στην εκπομπή Summer Style, με παρουσιάστρια την Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο που ήθελε σαν τρελό να επιστρέψει στη τηλεόραση φέτος τα κατάφερε και από εκείνη τη στιγμή πετάει την μία κοτσάνα μετά την άλλη. Τελευταίο παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο μίλησε σε μία συνεργάτιδα της on air, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείνει κόκκαλο με ένα παγωμένο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η δημοσιογράφος, Βάσια Γρηγοράκου, έκανε το λάθος να σχολιάσει ότι «κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο σπίτι της μία ντουλάπα σαν της Mariah Carey στο σπίτι της». Από εκείνη τη στιγμή και μετά ποιος είδε την Εύη Βατίδου και δεν την φοβήθηκε αφού φαίνεται πως η ίδια δεν θα ήθελε με τίποτα να έχει μία τόσο μεγάλη και πλούσια ντουλάπα σπίτι της, ακόμα κι αν της την χάριζαν.

Κατευθείαν έκανε έκρηξη λέγοντας σε μία αρκετά σοκαρισμένη Γρηγοράκου «Ε όχι και θέλει κάθε γυναίκα να έχει τέτοια ντουλάπα. Τις ρώτησες τις γυναίκες; Για να έχεις τέτοια πρέπει να πληρώνει ενοίκιο 50 τετραγωνικά! Τι μου λες τώρα;». Αλλά δεν σταματήσει εκεί αφού αποφάσισε να αποτελειώσει τη συνεργάτιδα της με ένα ακόμα πιο πικρόχολο και προσβλητικό σχόλιο.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη στιχομυθία και την αντίδραση της δημοσιογράφου στον αέρα.

[womantoc] [youweekly]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News