Άνδρες μοιράζονται 9 σημάδια που αποκαλύπτουν πότε οι γυναίκες ενδιαφέρονται για αυτούς

12 Φεβρουαρίου, 2018 10:08 ΜΜ
More videos

«Φυσικά, οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες. Έχετε ακούσει ποτέ για κάποια γυναίκα που έχασε το μυαλό της επειδή ένας άντρας είχε όμορφα πόδια;» είπε κάποτε η ηθοποιός Φαΐνα Ρανέφσκαγια. Είχε δίκιο, επειδή η πονηριά είναι πολύ σημαντική στις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι γυναίκες αγαπούν τους γενναίους και αποφασιστικούς άνδρες. Αλλά πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι μερικές φορές το ενδιαφέρον πρέπει να ενθαρρυνθεί. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά γιατί όταν είναι εύκολο να πάρεις κάτι, δεν είναι πια τόσο πολύτιμο.

Οπότε, πως θα δείξετε σε έναν άνδρα πως ενδιαφέρεστε για αυτόν αλλά χωρίς να χάσει τον ενθουσιασμό του για εσάς; Παρακάτω θα μάθετε μερικά μυστικά, από τους ίδιους τους άνδρες.

#1 Χαμογελάστε!

© depositphotos

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που χαμογελούν, πολύ περισσότερο από εκείνες που φαίνονται σίγουρες ή μυστηριώδεις. Όταν χαμογελάτε, στέλνετε ένα μήνυμα: «Είμαι χαρούμενη και μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένο». Ποιος μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια προσφορά; Έτσι χαμογελάστε, ακόμη και όταν μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο. Είναι εύκολο να αισθανθεί κανείς τη διάθεση κάποιου, ακόμη και από απόσταση.

#2 Δείξτε το ενδιαφέρον σας

© depositphotos.co

Σε όλους αρέσει όταν κάποιος τους δείχνει το ενδιαφέρον του. Για αυτό, κάντε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ερωτήσεις σχετικά με τα χόμπι, τις απόψεις, τις αξίες και τους στόχους του. Ακούστε τον προσεκτικά και κάντε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα για το οποίο μιλάει περισσότερο. Αν δεν καταλάβετε κάτι, μην ντραπείτε να τον ρωτήσετε. Κάντε το ωραία και γλυκά.

Λάθος τρόπος: «Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αγαπούν τις μηχανές. Είναι πολύ επικίνδυνες!»

Σωστός τρόπος: «Πάντα ήθελα να μάθω γιατί αρέσει στους ανθρώπους να οδηγούν μηχανές. Φαίνεται αρκετά επικίνδυνο.»

#3 Ζητήστε βοήθεια

© depositphotos

Δημιουργήστε μια κατάσταση όπου ο άνδρας που σας αρέσει, θα μπορεί να νιώθει δυνατός. Οι άνδρες δεν έχουν πολλές από αυτές τις ευκαιρίες σήμερα, μιας και οι γυναίκες είναι τόσο ισχυρές και ανεξάρτητες.

Ίσως το να τον καλέσετε στο σπίτι σας για να διορθώσει κάτι, δεν είναι πάντα κατάλληλο, αλλά μπορείτε εύκολα να του ζητήσετε να μετακινήσει κάποια πράγματα ή να ελέγξει τον παράξενο θόρυβο στο αυτοκίνητό σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε έναν άνδρα να νιώθει σαν διασώστης και να του δείξετε ότι τον συμπαθείτε, επειδή τον επιλέξατε να σας βοηθήσει.

#4 Ευχαριστήστε τον ειλικρινά

© depositphotos

Αν ζητήσετε μια χάρη, η ευγνωμοσύνη είναι ένας άμεσος και κομψός τρόπος να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Επίσης, είναι ευκαιρία να του κάνετε μια φιλοφρόνηση, η οποία είναι πολύ σημαντική. Αντί για ένα απλό «ευχαριστώ», μπορείτε να του πείτε: «Έκανες σπουδαία δουλειά. Με βοήθησες πραγματικά και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα.»

Παρεμπιπτόντως, η ευγνωμοσύνη είναι μια ιδανική στιγμή για φλερτ. Ελάτε πιο κοντά, αγγίξτε τον και κοιτάξτε τα μάτια του. Καλέστε τον στο σπίτι σας για ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα ποτήρι κρασί.

#5 Κάντε τον να νιώσει δυνατός

© depositphotos

Δείξτε σε έναν άνδρα πως νιώθετε ασφάλεια δίπλα του. Πείτε του όσο πιο συχνά μπορείτε πως είναι ο μόνος που σας κάνει να αισθάνεστε τόσο ασφαλείς. Η προστασία μιας γυναίκας είναι μια χάρη που η φύση έδινε στους άνδρες, οπότε όταν την ενεργοποιείτε, τον αφήνετε να γνωρίζει ότι σας αρέσει.

Φυσικά, είναι περίεργο να μιλήσετε για την ασφάλεια χωρίς λόγο. Οπότε, βοηθήστε τον άνδρα να σας φροντίσει. Για παράδειγμα, ζητήστε του να σας πάει στο σπίτι γιατί είναι σκοτεινά ή βρέχει και δεν έχετε ομπρέλα (ακόμα κι αν έχετε μια μαζί σας).

#6 Να είστε άμεση

© depositphotos

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τα υπονοούμενα, τα οποία αρέσει σε εξίσου πολλές γυναίκες να λένε. Για παράδειγμα, αν θέλετε να προσκαλέσετε στον κινηματογράφο τον άνδρα που σας αρέσει, κάντε το! Αν γράψετε: «Παίζει μια καλή ταινία στον κινηματογράφο», δεν θα τον βοηθήσετε να καταλάβει ότι θέλετε να πάτε μαζί του, αλλά δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά ποια ταινία θα παρακολουθήσετε.

Εκφραστείτε άμεσα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να σας απορρίψει. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αξίζει πραγματικά να προσπαθείτε.

#7 Να είστε σταθερή

© depositphotos

Όταν επικοινωνείτε με έναν άνδρα (ειδικά με κάποιον που σας αρέσει πολύ), πρέπει να επιμείνετε σε έναν τρόπο συμπεριφοράς. Αλλά συμβαίνει συχνά, οι γυναίκες να θέλουν να φαίνονται μυστηριώδεις ή να αρχίζουν να συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά απλώς και μόνο επειδή η διάθεσή τους έχει αλλάξει. Έτσι,το αντίθετο φύλο δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, γεγονός που τους κάνει πολύ νευρικούς. Αν χθες δείξατε ότι σας άρεσε πάρα πολύ, σήμερα είστε αδιάφορες και αύριο σας ενδιαφέρει ξανά, δημιουργείτε πρόβλημα. Και ποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο;

#8 Μην προσπαθήσετε να γίνετε φίλοι

© depositphotos

Όταν οι γυναίκες προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή ενός άνδρα, αρχίζουν μερικές φορές να συμπεριφέρονται σαν φίλες του: ακούν τις ιστορίες του για άλλα κορίτσια, του δίνουν συμβουλές και προσφέρουν βοήθεια. Μια τέτοια συμπεριφορά έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του παιχνιδιού: κανείς δεν κυνηγάει τους φίλους του. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε για αυτόν ως σύντροφο, μην προσπαθήσετε να οικοδομήσετε μια φιλία. Να είστε σταθερές και σαφείς: να τον κοιτάτε, να συμπεριφέρεστε και να του μιλάτε σαν μια ενδιαφέρουσα γυναίκα, όχι σαν φίλη του.

#9 Χρησιμοποιήστε τα μάτια σας

© The Ultimate Beauty Guide

Τα μάτια σας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δείξετε σε κάποιον ότι σας ενδιαφέρει. Τα μάτια μιας γυναίκας που δεν ενδιαφέρεται για έναν άνδρα, φαίνονται συνηθισμένα και δεν εκφράζουν συναισθήματα. Οι άνδρες μπορούν να το κατανοήσουν υποσυνείδητα και χάνουν την ελπίδα τους. Μην αφήσετε να συμβεί αυτό. Μισοκλείστε τα μάτια σας λίγο όταν του κάνετε μια ερώτηση. Για αυτόν, θα μοιάζει σαν να τον εξετάζετε, πράγμα που σημαίνει ότι σας ενδιαφέρει.

Και μερικές ακόμη συμβουλές:

Όταν προσπαθήσετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον κάποιου, μην το παρακάνετε με τη συμπάθεια, τη βοήθεια που θα ζητήσετε και ούτω καθεξής. Οι άνδρες πρέπει να αμφιβάλλουν μέχρι το τέλος: δεν πρέπει να ξέρουν αν πραγματικά σας αρέσουν οι όχι. Αυτό θα δημιουργήσει στον άνδρα την αίσθηση πως είναι ο κυνηγός και όχι το αντίστροφο.

Αλλά τι πρέπει να κάνετε αν δεν λειτουργούν τα κόλπα αυτά; Υπάρχουν δύο επιλογές εδώ: Είτε θα του πείτε πώς αισθάνεστε ή θα σταματήσετε να σπαταλάτε το χρόνο σας και θα κοιτάξετε γύρω σας, γιατί πρέπει να υπάρχουν πολλοί άλλοι άντρες που αξίζουν την προσοχή σας. Και οι δύο αυτές αποφάσεις είναι σωστές και η επιλογή απλώς εξαρτάται από τη γυναίκα, τις αρχές της και τον χαρακτήρα της.