Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑνδραβίδα: «Δεν τους σκότωσα για λεφτά, αλλά για κάτι πιο σοβαρό», ισχυρίζεται...

Ανδραβίδα: «Δεν τους σκότωσα για λεφτά, αλλά για κάτι πιο σοβαρό», ισχυρίζεται ο δράστης του τετραπλού φονικού

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (9/3) ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα.

Ο δικηγόρος του δράστη, Σπύρος Ανδριόπουλος, μετά τη λύση της συνεδρίασης, δήλωσε, σύμφωνα με βίντεο του patrisnews, πως ο πελάτης του δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον και ότι δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του, καθώς λυπάται πολύ.

Παράλληλα, σχετικά με το ερώτημα για τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη δήλωσε πως ο 60χρονος δεν θυμάται ότι σκότωσε τα δύο παιδιά, ενώ παραδέχεται πως σκότωσε μόνο το ζευγάρι και ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό.

andravida egklima 768x480 1

Τι απάντησε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα

Από την άλλη μεριά, η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων του τετραπλού φονικού, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και απάντησε στις παραπάνω δηλώσεις του δικηγόρου του δράστη του φρικτού εγκλήματος.

«Άκρως υποκριτική και προκλητική η στάση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου», τόνισε αρχικά η κυρία Παναγοπούλου, σημειώνοντας πως «δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εκείνον. Μιλάμε για ένα ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης οικογένειας, για ένα μακελειό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που η οικογένεια έχει παραλάβει τέσσερις σορούς και καλείται να πάει στην Αλβανία για την ταφή, ακόμα και τώρα, μετά το έγκλημά του, αν και ομολόγησε προανακριτικά, απέφυγε να ομολογήσει ότι έπνιξε τα δύο παιδιά της οικογένειας».

«Όλα αυτά είναι υποκριτικά, έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί», προσέθεσε στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με έναν εγκληματία, ο οποίος διέπραξε ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, ήταν απόλυτα σχεδιασμένο».

Η οικογένεια των θυμάτων του φονικού στην Ανδραβίδα ξεσπά

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη. «Να πω την αλήθεια, τίποτα δεν με ευχαριστεί, δεν θέλω ούτε μέσα να είναι ούτε έξω. Μόνον ο Θεός ξέρει τι να κάνει με αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η αδελφή του 32χρονου, ενός από τα θύματα της άγριας δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

«Δεν χωράει ανθρώπου νους αυτό που έχει γίνει, δεν υπάρχει παρηγοριά για τις μάνες που περιμένουν τα παιδιά τους στην Αλβανία», ανέφερε η θεία του 32χρονου.

Δείτε επίσης:

Ανδραβίδα: Ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένεια γιατί «έκλειναν το νερό και το ρεύμα» στη μητέρα του

Τα πιο σημαντικά