Άνδρας σώζει ένα «μοχθηρό» αλυσοδεμένο σκύλο από μια ζωή γεμάτη κακοποίηση

4 Αυγούστου, 20155:35 ΜΜ
More videos

Τρία χρόνια πριν, ο Jared παρατήρησε ένα αλυσοδεμένο σκύλο κάτω από τον καυτό ήλιο του Phoenix. Καθώς περνούσε ο καιρός, ο Jared πήγε προς την αυλή και είδε πως ο σκύλος ήταν ακόμη δεμένος και δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο σκύλος γαύγισε και γρύλισε, τρομάζοντας το Jared.

Όμως μια ημέρα, ο Jared αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Jared κάθισε δίπλα στο φράχτη και περίμενε να δει την αντίδραση του σκύλου. Του είπε πως όλα θα πάνε καλά. Μέσα σε λίγα λεπτά το διστακτικό ζώο σύρθηκε κάτω από τις σκάλες, προσέλκυσε τον ευγενικό άνδρα και δέχτηκε με ευχαρίστηση τα απαλά χάδια του. Ο Jared άρχισε να επισκέπτεται το σκύλο καθημερινά, μέχρι που δεν άντεξε άλλο.

Μια ημέρα και ενώ χάιδευε τον σκύλο μέσα από το φράχτη, βγήκε έξω η ιδιοκτήτρια του. Στη φοβερή αντιπαράθεση που ακολούθησε, ο Jared επέμεινε πως ο σκύλος χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Η ιδιοκτήτρια γέλασε με αυτά που άκουγε και ισχυρίστηκε πως ο σκύλος ήταν επιθετικός, λέγοντας στο Jared πως τον έχει αλυσοδεμένο για πάνω από 10-15 χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή παραμέλησης και σκληρότητας.

«Της είπα πως δεν θα έφευγα χωρίς το σκύλο. Δεν μπορούσα να τον υιοθετήσω ο ίδιος, όμως ήξερα καλά πως δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί. Μετά από μερικά λεπτά, συμφώνησε να τον παραδώσει. Είπε πως ο σκύλος θα με δάγκωνε αν τον πλησίαζα και πως δεν θέλει να μου τον δώσει. Όμως επέμεινα πως θα ήταν μια χαρά και τελικά μου τον παρέδωσε,» λέει ο Jared.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι έγινε στη συνέχεια. Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για τη δύναμη της διάσωσης ζώων τότε πρέπει να δείτε το βίντεο Jared. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News