Άνδρας καταβρόχθισε ωμό κρέας σε φεστιβάλ χορτοφάγων για να διαμαρτυρηθεί

16 Αυγούστου, 2018 8:30 ΜΜ
More videos

Ένας άνδρας στο Άμστερνταμ πυροδότησε την οργή των παρευρισκομένων καθώς έτρωγε ένα μεγάλο κομμάτι ωμού κρέατος μπροστά σε ένα vegan φεστιβάλ φαγητού, σε μία προφανή εκδήλωση διαμαρτυρίας. Όπως αναφέρει ο Independent, ο άνδρας, που δεν αποκάλυψε το όνομά του, φαίνεται σε βίντεο να μασάει το κρέας, ενώ οι αστυνομικοί του ζητούν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το κρέας «κυριολεκτικά έσταζε» αίμα, καθώς ο άνδρας το έτρωγε. Μάλιστα ο νεαρός φορούσε ένα t-shirt με το σλόγκαν: «Γίνε vegan και πέθανε».

Η αστυνομία αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον άνδρα αφού δέχτηκε παράπονα από παρευρισκόμενους στο φεστιβάλ, το οποίο σύμφωνα με αναφορές ήταν το πρώτο αντίστοιχο που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Εκπρόσωπος του φεστιβάλ vegan εξέφρασε την αποδοκιμασία των διοργανωτών για τις πράξεις του νεαρού, εξηγώντας ότι είναι μία οικογενειακή εκδήλωση.

 

«Ενώ δεν απαγορεύεται να τρώει κάποιος ωμό κρέας, ήταν ωστόσο σοκαριστικό να το βλέπει κάποιος, καθώς σχηματίστηκε μία λιμνούλα από αίμα και λίπος» τόνισε. «Επιπλέον υπήρχαν πολλοί ηλικιωμένοι και πολλά παιδιά».

Ενώ αρχικά ο άνδρας ήταν απρόθυμος να φύγει μπροστά από τον χώρο του φεστιβάλ, στη συνέχεια ενέδωσε και αποχώρησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν έγινε κάποια σύλληψη. Την περασμένη εβδομάδα, ένας χασάπης μαγνητοσκοπήθηκε να κουνάει ωμό κρέας σε vegan διαδηλωτές, που έκαναν «σιωπηλή διαμαρτυρία» μπροστά από το κατάστημά του.

[independent]

Ακολουθήστε μας στο facebook: