Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΆνδρας χτυπάει τη γυναίκα του στο Παναθηναϊκό Στάδιο και οι θεατές ορμούν...

Άνδρας χτυπάει τη γυναίκα του στο Παναθηναϊκό Στάδιο και οι θεατές ορμούν πάνω του

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν δύο βίντεο με έναν καβγά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χθες το βράδυ, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του Ολοι Μαζί Μπορούμε. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας θεατής, για άγνωστο λόγο, άρχισε να διαπληκτίζεται με κάποιον άλλον που καθόταν κάποιες σειρές παραπάνω. Η ένταση ήταν διάχυτη. Η γυναίκα (με το μαύρο φόρεμα) που συνόδευε τον έναν από τους δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στον καβγά (τον άνδρα με τη μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα) προσπαθούσε (μάταια) επί ώρα να τον συγκρατήσει, μπαίνοντας μπροστά του. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή που η ένταση φούντωσε, την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει. Στη συνέχεια, στο βίντεο φαίνεται να την χαστουκίζει.

Η γυναίκα τα χάνει λίγο αρχικά, αλλά συνεχίζει να προσπαθεί να τον καλμάρει προκειμένου να σταματήσει η ένταση. Ωστόσο, άλλοι θεατές που κάθονταν στις κοντινές θέσεις, εξοργισμένοι από την κίνηση του άνδρα με την μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα αρχίζουν να του επιτίθενται φραστικά για την κίνησή του να χτυπήσει την γυναίκα, η οποία συνεχίζει να προσπαθεί να τον αποφορτίσει και να τον καλμάρει. Μάταια, όμως, γιατί ακολούθησε πανδαιμόνιο.

 

Ο ξεφτίλας ο άντρας που χτυπάει την γυναίκα του και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του. Κατά τα αλλά το γομάρι μου ήθελε και συναυλία “όλοι μαζί μπορούμε”. Αίσχος !

Δημοσιεύτηκε από Vera Kartalou στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο εν λόγω άνδρας (με τη μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα) να ζητά το λόγο από κάποιον άλλο θεατή που κάθεται παραπάνω και καθώς κινείται εναντίον του, ο άλλος άνδρας (αυτός που βρίσκεται πιο πάνω στις κερκίδες) τον σπρώχνει και τον ρίχνει κάτω. Ακολουθεί κυριολεκτικά πανδαιμόνιο αφού και άλλοι θεατές από τις κοντινές θέσεις σπεύδουν να… συμμετάσχουν. Διακρίνονται μάλιστα να φεύγουν και κλωτσιές. Η γυναίκα με το μαύρο φόρεμα συνεχίζει ακόμη και τη στιγμή που έχουν πέσει πολλά άτομα από πάνω του, να τον προστατεύει με το σώμα της. Εν τέλει ο άνδρας με την μπλε βερμούδα βγαίνει από το μπουλούκι με ξεσκισμένη την άσπρη μπλούζα που φορούσε.

Τα δύο βίντεο έχουν χιλιάδες προβολές στο Facebook ενώ κάτω από τις αναρτήσεις χρήστες εκφράζουν την οργή τους για τον άνδρα που χτύπησε τη γυναίκα με το μαύρο φόρεμα, στολίζοντάς τον με πολλά κοσμητικά επίθετα.

 

Και επειδή με ρωτάτε η συνέχεια του άντρακλα που δεν έριξε αρκετό ξύλο στην σύζυγο, αλλά αποφάσισε να τιμωρήσει και όποιον τον κατέκρινε!

Δημοσιεύτηκε από Vera Kartalou στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

[facebook] [ief]

Τα πιο σημαντικά