Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΆναuδος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε» - Τα 'χασε...

Άναuδος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε» – Τα ‘χασε με τη γυναiκα που μπήκε στο πλατό 

Μία μεγάλη έκπληξη δέχθηκε ζωντανά στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (5/1).

Ανήμερα των Θεοφανείων (Σάββατο, 6/1), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή, αλλά καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» δεν προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, οι συνεργάτες του παρουσιαστή γιόρτασαν μαζί του μία ημέρα νωρίτερα. Οι εκπλήξεις που ετοίμασαν στον δημοσιογράφο, για να τον τιμήσουν, τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Λίγα λεπτά πριν από τις 6, και ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, μία γυναίκα «εισέβαλε» στο στούντιο κρατώντας ένα κουτί γλυκά και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Χρόνια Πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο λόγος για την κολλητή και παιδική φίλη του δημοσιογράφου, Έρση Παρχαρίδου, η οποία ήρθε από την Ξάνθη αποκλειστικά για να του κάνει έκπληξη και να του ευχηθεί από κοντά.

Δείτε το βίντεο«Ο Χριστός και η Παναγία. Πώς βρέθηκες εδώ; Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Όπως εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη, ο συμπαρουσιαστής της δεν είχε την παραμικρή ιδέα, αφού περίμενε πως η… έκπληξη θα γινόταν τη Δευτέρα.

Τις δικές του ευχές στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έστειλε τηλεφωνικά και ο αδελφικός του φίλος, Μάκης, με τον δημοσιογράφο του Mega να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά του.

«Ευχαριστώ για την έκπληξη. Παιδιά, τη Δευτέρα μην περιμένετε γλυκά, δεν φέρνω. Τόσα γλυκά έχει εδώ», είπε χαριτολογώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τα πιο σημαντικά