Ανατροπή: Oι Ράδιο Αρβύλα θα κάνουν κανονικά εκπομπή

14 Δεκεμβρίου, 20217:55 ΜΜ
More videos

Εξέλιξη, ή μάλλον απόφαση της τελευταίας στιγμής, αφού κατόπιν πολλών συζητήσεων ο Αντώνης Κανάκης σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως η Ράδιο Αρβύλα θα βγει κανονικά.

Μετά την καταγγελία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έβγαλαν στον αέρα μία εκπομπή που δεν είχε καθόλου το κέφι και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της Ράδιο Αρβύλας. Τα όσα πληροφορήθηκαν για τις πράξεις του συνεργάτη τους, τους έκαναν να μην μπορούν ντα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εκπομπής που βγήκε σε πολύ βαρύ κλίμα και μετρώντας αντίστροφα μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr διαπιστώνοντας πως δεν μπορούν να βγάλουν τη Ράδιο Αρβύλα όπως πρέπει, ο Αντώνης Κανάκης με στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν θα βγάλουν άλλα επεισόδια αυτή τη βδομάδα και η σατιρική εκπομπή θα επιστρέψει στις αρχές της νέας χρονιάς.

Ωστόσο πριν από λίγο όλα άλλαξαν και ο Κανάκης με τους συνεργάτες του μετά από πολλές επαφές με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν πρέπει να… στρουθοκαμηλίσουν αλλά να βγουν και να πουν… όσα έχουν να πουν, αλλά παράλληλα να προσπαθήσουν παράλληλα να πραγματοποιήσουν και το στόχο που είχαν βάλει για αυτή τη βδομάδα: να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερους γίνεται για να βοηθήσουν στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Έτσι λοιπόν, αν δεν υπάρξει κι άλλη ανατροπή, απόψε, στις 8, έχει κανονικά Ράδιο Αρβύλα… έστω κι αν δεν θα είναι… όπως την έχουμε συνηθίσει…!

Πηγή: newsit.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News