Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
δηλώσειςΈφη Σαρρή: «Αν θέλετε να μείνετε νέες μην κάνετε σεξ»

Έφη Σαρρή: «Αν θέλετε να μείνετε νέες μην κάνετε σεξ»

Για όλα μίλησε η Έφη Σαρρή όπως για την επιτυχία που είχε στο παρελθόν στον χώρο του θεάματος, την προσωπική της ζωή και μάλιστα, αποκάλυψε το μυστικό της για τη νεανική της όψη

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, δεν ήθελε ποτέ να γίνει μητέρα, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, που θα χρειαζόταν την απόλυτη αφοσίωσή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Σαρρή ® (@efisarri)

«Το να είσαι μητέρα είναι πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τραγούδι «Γυμνός μες την Ελλάδα» και την επιτυχία που ακολούθησε, η Έφη Σαρρή δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα, η Μαντόνα, η Ριάνα, η Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Σαρρή ® (@efisarri)

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν πολλές γυναίκες για να διατηρηθούν «νέες»: «Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά!». Μάλιστα, συμβουλεύει όσες γυναίκες θέλουν να μείνουν νέες να απέχουν από το σεξ. «Αυτό είναι το ελιξίριο της νεότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Σαρρή ® (@efisarri)

Τέλος, για τις χρυσές εποχές στα μπουζούκια, εξήγησε: «Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από άλλες χώρες με πολύ χρήμα. Χόρευαν, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Έστελναν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα αυτά είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη!».Τα πιο σημαντικά