Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΑνατριχιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν δω την Έφη έξω... Έχω κάνει 20...

Ανατριχιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν δω την Έφη έξω… Έχω κάνει 20 εγχειρήσεις και κανείς δεν ξέρει πόσες ακόμα θα κάνω»

«Θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές και…»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή. Παράλληλα, δείτε εδώ την σοκαριστική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης.

Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Αν δω την Έφη έξω… Έχω κάνει 20 εγχειρήσεις και κανείς δεν ξέρει πόσες ακόμα θα κάνω»

«Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μαϊο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω.

Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι» πρόσθεσε.

«Αν δω την Έφη έξω, δεν σκέφτομαι πως θα αντιδράσω. Θα το διαχειριστώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος για την επίθεση που μου έκανε. Θα συμβολευόμουν τους δικηγόρους μου τι μπορώ να κάνω για να είμαι ασφαλής» κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


Τα πιο σημαντικά