Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟ «πατήρ Κλεομένης» βγήκε στον Λιάγκα του τα έχwσε πολύ άσχnμα και...

Ο «πατήρ Κλεομένης» βγήκε στον Λιάγκα του τα έχwσε πολύ άσχnμα και αποκάλuψε τα πάντα για τον «παλαιοχριστιανό»

«Τελειώσαμε ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων; Σας αρέσει που σας λέω βοθροκάναλα;» είπε στον Λίαγκα σήμερα ο ρασοφόρος- «Πατήρ Κλεομένης» προς 45χρονο παλαιοχριστιανό – «Ποιος σε έβαλε να με μπλέξεις;»

Ξεσπά στις τηλεοπτικές κάμερες ο ρασοφόρος που υπεδείχθη από τον 45χρονο ως πατέρας του μωρού της 22χρονης.

«Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει», λέει για τον παλαιοχριστιανό πατέρα ο ρασοφόρος που συστήνεται ως «πατήρ Κλεομένης», μετά τις πληροφορίες ότι ο 45χρονος από την Ορεινή Κορινθία δήλωσε ότι το παιδί της 22χρονης κόρης του είναι του παπά.

Δείτε το βίντεο«Δεν θα με μπλέξετε» λέει ξεσπώντας στις κάμερες ο ρασοφόρος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών

«Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει, ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε» ξέσπασε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ρασοφόρος επιμένει ότι «δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο ούτε τη γυναίκα του ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένειά του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένειά του, πώς να ξέρω την 22χρονη κόρη του;» σημείωσε.

«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά, να βγει και να μας πει πού τα ξέρει», ανέφερε ο ίδιος για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης εκτροχιάστηκε κατά την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα και άρχισε να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άλλα και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της ορθοδόξου εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε», επέμεινε ο «πατήρ Κλεομένης» και στα απαντώντας στα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας, ανέφερε:«Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

«Έχω ήδη πάει στην φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στην φυλακή. Τη βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στη φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω ‘γραμμένες’ όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω», κατέληξε.

«Από το περιβάλλον του Κλεομένη o πατέρας του παιδιού»

Μιλώντας αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή, ο συνήγορος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου ως παλαιοχριστιανού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε ότι δέχεται το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι πριν 10 ημέρες σε κατάθεση του είπε ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονη.

Διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, ότι σύμφωνα με όσα έχει πει στον ίδιο, «ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του, είναι κάποιος από το περιβάλλον του ‘πατρός Κλεομένη’» και τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Αρνείται πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του – «Μην τρελαθούμε τώρα»

Την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του αποκάλυψε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης κατά τη σύλληψή του, λέγοντας πως είναι ο πατήρ Κλεομένης, γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του είναι ενήλικη, δεν τον αφορά η προσωπική της ζωή και συνεπώς ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης κόρης του, την οποία στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, συνηθίζει να αποκαλεί «αδερφή», όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα τέκνα του.
«Η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο ο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δε θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της, γιατί δε με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ωστόσο, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου», ισχυρίστηκε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιοχριστιανού, το βρέφος της κόρης του δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, ενώ έχει δοθεί εντολή για την λήψη DNA από τον 45χρονο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους. «Μπορεί κάποιος να μη δηλώνει τα παιδιά του στα δηματολόγια για λόγους εθνικής ασφάλειας», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, στο δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει την αθωότητα του, για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί το λευκό του ποινικό μητρώο. Την ίδια ώρα, το μυστήριο παραμένει με τη σύζυγό του, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Τα πιο σημαντικά