Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑνατpοπή με τον Νότη Σφακιανάκη - Έξαλλος ο τραγουδιστής

Ανατpοπή με τον Νότη Σφακιανάκη – Έξαλλος ο τραγουδιστής

Έξαλλος ο Σφακιανάκης με τα σενάρια για το μέλλον του – Η πρόταση των χιλιάδων ευρώ και η απάντηση – Η αποκάλυψη του Νάσου Γουμενίδη

«Τίποτα απ’ όσα γράφονται και λέγονται αυτή τη στιγμή δεν ισχύει». Αυτό μου είπε επί λέξει παλιά καραβάνα της πίστας που ξέρω ότι διατηρεί επαφές με τον Νότη Σφακιανάκη.

  • Και επειδή ο άνθρωπος είναι σοβαρός μου ξεκαθάρισε πως δεν έχουν τακτική επικοινωνία όπως και κανένας άλλος από αυτούς που βγαίνουν εδώ και μήνες στο κανάλια.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν κρέμασε μικρόφωνο… Αυτό μαθαίνω εγώ… Θα επιστρέψει με τον τρόπο που θέλει εκείνος και τη στιγμή που θα το κρίνει.

  • Δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Τα δεδομένα όμως από φθινόπωρο είναι άλλα.

Γνωστός επιχειρηματίας έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του έχοντας προτείνει συγκεκριμένο πλάνο αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

  • Ανακαίνιση γνωστού νυχτερινού κέντρου στο οποίο ο Σφακιανάκης θα είναι συνέταιρος, ξεχωριστή αμοιβή ως τραγουδιστή, εν λευκώ επιταγή στην επιλογή συνεργατών και μεγάλο promo που θα βασίζεται και στα παραδοσιακά μέσα αλλά και στα social media εκεί που δηλαδή παίζεται τώρα το παιχνίδι.

Ο Νότης δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση. Αλλά δεν έχει απαντήσει και αρνητικά.

  • Σημαντικό στοιχείο του ρεπορτάζ;

Δεν υπάρχει deadline για την αποδοχή ή άρνηση της πρότασης.

Ο Νότης μπορεί να απαντήσει όποια στιγμή κρίνει ο ίδιος. Ο επιχειρηματίας θα κάνει την κίνηση επένδυσης μόνο εάν τη δεχθεί ο Σφακιανάκης καθώς δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να επενδύσει σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Πηγή: nassosblog

Τα πιο σημαντικά