Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑνατpοπή με την σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη

Ανατpοπή με την σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη

Ποινική δίωξη στον Γιάννη Γιοκαρίνη – Στα δικαστήρια η σύζυγός του για να ανακαλέσει την καταγγελία

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε στον γνωστό τραγουδοποιό και ερμηνευτή Γιάννη Γιοκαρίνη που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε το βίντεο:Ο 69χρονος καλλιτέχνης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ωστόσο, ενώ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε η σύζυγός του με σκοπό να ανακαλέσει την καταγγελία. Σε δήλωσή της υποστήριξε ότι τσακώθηκαν, αλλά ότι αυτός δεν την χτύπησε. Η ίδια κάλεσε την αστυνομία, η οποία όπως είπε, ήταν αυτή που κίνησε την αυτεπάγγελτη διαδικασία.

gilka 1110x626 1

«Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» δήλωσε η σύζυγός του στους δημοσιογράφους.Τα πιο σημαντικά