Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑνατpοπή με αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που είχαν για «κóψıμο»: Σuνεχίζει για...

Ανατpοπή με αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που είχαν για «κóψıμο»: Σuνεχίζει για ακόμα μια σεζόν

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η «Μάγισσα», η υπερπαραγωγή του ANT1, θα ολοκληρωθεί φέτος και θα είναι από τις σειρές που δε θα πάρει πράσινο φως για ανανέωση, τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι ακριβώς καθώς οι φανς της σειράς θα έχουν ένα νέο για να ξαναχαρούν.

Όλοι οι τηλεθεατές που αγάπησαν τη Μάγισσα, μέσα σε μία χρονιά απίστευτου ανταγωνισμού στην ελληνική μυθοπλασία, περιμένουν το φινάλε της πρώτης σεζόν πιστεύοντας ότι θα είναι και το οριστικό φινάλε της σειράς. Κάνουν όμως λάθος αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά θα ανανεωθεί για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν.

Δείτε το βίντεο:Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική, χωρίς να υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα συνεχιστεί και ποιους χαρακτήρες θα αφορά το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Το 202402025 θα έχει σαφώς λιγότερες σειρές, όχι μόνο στον ΑΝΤ1 αλλά στα περισσότερα κανάλια και πολλές από τις μεγάλες παραγωγές φαίνεται ότι δε θα συνεχίσουν ρίχνοντας αυλαία.

Η Μάγισσα όμως όλα δείχνουν ότι σώθηκε, έστω και την τελευταία στιγμή κρατώντας την ερχόμενη σεζόν ψηλά τη σημαία των δραματικών σειρών εποχής.

Τα πιο σημαντικά