Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑναστάσης Ροϊλός: Κέpδισε το βραβείο «Χορν» - Η εκκεντρική εμφάνιση με πλατινέ...

Αναστάσης Ροϊλός: Κέpδισε το βραβείο «Χορν» – Η εκκεντρική εμφάνιση με πλατινέ μαλλί

Σε μια λαμπρή τελετή στο Ίδρυμα Μελίνας Μερκούρη στην Πλάκα, απονεμήθηκαν τα βραβεία Μελίνας Μερκούρη και Δημήτρη Χορν για τις θεατρικές σεζόν 2019-2020, 2020-2021 και 2022-2023.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” και την ερμηνεία του ως Αντρέι στη “Μάγισσα”, απέσπασε το βραβείο Χορν για την περίοδο 2019-2021. Η βράβευση του Ροϊλού αφορούσε την ερμηνεία του στην παράσταση “Γυάλινος Κόσμος” σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Στην ίδια κατηγορία ήταν υποψήφιοι οι Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Δημήτρης Κίτσος, Νίκος Μάνεσης και Πάνος Παπαδόπουλος.

Για τη θεατρική σεζόν 2021-2022, το βραβείο Χορν απονεμήθηκε στον Φώτη Στρατηγό για την ερμηνεία του στην παράσταση “Πόσο κοστίζει να ζεις” σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Ο Στρατηγός είχε ξεχωρίσει απέναντι στους υπόλοιπους υποψηφίους, Στάθη Κόϊκα, Τάσο Λέκκα, Δημήτρη Φιλιππίδη και Ορέστη Χαλκιά.

Την απονομή έκλεισε η βράβευση του Δημήτρη Καπουράνη με το βραβείο Χορν για την περίοδο 2022-2023. Ο Καπουράνης τιμήθηκε για την ερμηνεία του στην παράσταση “Μια Άλλη Θήβα” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ροϊλός εμφανίστηκε στην τελετή με πλατινέ μαλλιά, τα οποία αποτελούν μέρος της εμφάνισής του στην παράσταση “Άμλετ”.

Τα πιο σημαντικά