Ανακάλυψαν τη Μάγκυ στο ιταλικό MasterChef

29 Μαρτίου, 2018 9:28 ΠΜ
More videos

Μία φωτογραφία από το ιταλικό Master Chef ξεσήκωσε το αστυνομικό δαιμόνιο των χρηστών των social media, που προσπαθούν να καταλάβουν αν όντως πρόκειται για την «δικιά μας» Μάγκυ.

H Μάγκυ Ταμπακάκη είναι μία από τις συμμετέχουσες στο γνωστό ριάλιτυ μαγειρικής “Master Chef”, όμως σύμφωνα με τους «ντετέκτιβ» του Twitter δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αντίστοιχο διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες των ελληνικών social media «ξετρύπωσαν» μία φωτογραφία από τον αντίστοιχο διαγωνισμό μαγειρικής της γειτονικής Ιταλίας, όπου οι ομοιότητες μίας διαγωνιζόμενης με την 35χρονη Μάγκυ είναι εντυπωσιακές.

Μάλιστα, η παίκτρια του ελληνικού ριάλιτυ δεν έκρυψε ότι τις σπουδές της στη μαγειρική τις έφερε σε πέρας στην Ιταλία, όπου και πήρε το δίπλωμά της από τη σχολή μαγειρικής “Scuola di Cucina” στο Τορίνο στα βόρεια της χώρας.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το να όντως πρόκειται για την διαγωνιζόμενη του ελληνικού “Master Chef”, οπότε σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.