Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
αληθινές ιστορίεςΑνακάλυψα ότι η μάνα μου έγινε ιερόδουλη για να μας μεγαλώσει. Νιώθω...

Ανακάλυψα ότι η μάνα μου έγινε ιερόδουλη για να μας μεγαλώσει. Νιώθω παράξενα…

Εγώ και η δίδυμη αδερφή μου είμαστε 40 χρονών και οι δύο παντρεμένες με παιδιά και πολύ καλές δουλειές. Μας μεγάλωσε η μαμά μας εντελώς μόνη χωρίς βοήθεια από πουθενά και από κανέναν. Πατέρας δεν υπήρχε – ο ίδιος το επέλεξε να μην υπάρχει – αλλά ακόμα και έτσι μεγαλώσαμε μία χαρά και ποτέ δεν μας πείραξε η απουσία του.

Η μαμά μας μεγάλωσε πολύ καλύτερα απ’ ότι πολλές «κανονικές» οικογένειες μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Μας παρήχε τα πάντα, ό, τι καλύτερο κυκλοφορούσε, ρούχα στις καλύτερες μάρκες, διακοπές στα πιο παραδεισένια μέρη, ιδιωτική εκπαίδευση.

Σαν παιδιά αλλά και τώρα που είμαστε πια μεγάλες και έχουμε τις δικές μας οικογένειες δεν σκεφτήκαμε ούτε ρωτήσαμε ποτέ πού έβρισκε όλα αυτά τα χρήματα.

Φέτος έφυγε από τη ζωή και πριν πεθάνει μας αποκάλυψε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη για να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Μας είπε επίσης ότι συμμετείχε και σε πολλές ταινίες πορνό. Στην αρχή δεν την πιστέψαμε (δεν θέλαμε να την πιστέψουμε) μέχρι που μας ζήτησε να ανοίξουμε δύο κουτιά που είχε κρύψει στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Εκεί βρήκαμε…αστα τί βρήκαμε…

Στολές που φορούσε εν ώρα εργασίας, ερωτικά παιχνίδια, βοηθήματα ακόμα και μερικές από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε.

Η αδερφή μου όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε, αλλά δηλώνει και περήφανη που είχαμε μία τόσο θαρραλέα μαμά που δεν υπολόγισε τίποτα προκειμένου να μας δώσει μία καλή ανατροφή και θεωρεί τον εαυτό της τυχερό. Είπε ότι πολλές γυναίκες παντρεύονται άντρες που μισούν μόνο για τα λεφτά, ότι η μάνα μας κάνει για 10 άντρες και δεν βλέπει κάτι κακό ή κάτι περίεργο σε αυτό που έκανε. Φεύγοντας από τη ζωή μας άφησε πολλά χρήματα, τα οποία πρότεινα να δωρίσουμε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς αλλά η αδερφή μου μου το ξέκοψε και είπε ότι αυτά τα λεφτά μας ανήκουν γιατί η μητέρα μας δούλεψε σκληρά για να τα αποκτήσει.

Εγώ από τη μεριά μου ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ όλες αυτές τις πληροφορίες και να δεχτώ την αλήθεια. Πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία και προσεύχομαι να μου δώσει ο Θεός κάποια στιγμή τη δύναμη να το δεχτώ και να τη συγχωρήσω, αλλά γαλήνη ακόμα δεν έχω βρει. Κάθε βράδυ που πέφτω να κοιμηθώ σκέφτομαι τη μαμά μου να πουλάει το κορμί της για τα χρήματα, για να μπορέσει να μας μεγαλώσει και να μας βγάλει άξιους ανθρώπους στην κοινωνία.

Ο άντρας μου και τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν τίποτα, βλέπουν όμως ότι κάτι δεν πάει καλά. Θέλω να τους πω την αλήθεια, αλλά φοβάμαι. Τι να κάνω; Να τους το πω ή όχι;

ΜαρίαΤα πιο σημαντικά