«Αν όλες μπορούν να σε έχουν, δε σε θέλω»

30 Ιανουαρίου, 2016 12:09 ΠΜ
More videos

Mία μερίδα ανδρών σήμερα έχει την εξής εντύπωση: «όσες πιο πολλές γυναίκες καταφέρω να βάλω στο κρεβάτι μου, τόσο πιο άνδρας είμαι». Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Σπαλιάρας βγήκε και δήλωσε πρόσφατα ότι έχει κοιμηθεί με 4000 γυναίκες.

Το είπε, γιατί πίστευε ότι θα τον επιβραβεύσουν. Και όσοι τον πίστεψαν, αυτό έκαναν. Ίσως μάλιστα, να προσπαθούν απεγνωσμένα να φθάσουν και το ρεκόρ του, θέλοντας ν’ αποδείξουν στα γκομενάκια εκεί έξω ποιος κάνει παιχνίδι.

Κόμπλεξ κι ανασφάλειες και μου έχεις ήδη προκαλέσει μεγάλη ξενέρα, μόνο και μόνο που μου ανέφερες εξαρχής και με περηφάνια με πόσες έχεις κοιμηθεί, ωσάν σύγχρονος Καζανόβα.

Εξάλλου, τι σε κάνει να νομίζεις ότι θέλω ένα πολυμεταχειρισμένο μηχάνημα στο κρεβάτι μου; Ποιος σου είπε ότι καίγομαι να μπω στη λίστα σου, μαζί με όλες τις άλλες; Προτιμώ να με θυμάσαι ως μία από τις λίγες που σου έριξε χυλόπιτα. Έτσι κι αλλιώς, είσαι απ’ αυτούς που είτε σου κάτσω, είτε όχι, πάλι με βρισίδι θα με στολίσεις κάποια στιγμή.

Κι αν καμαρώνεις και νιώθεις περήφανος για τον αριθμό που σκόραρες, εμένα γιατί με ρωτάς πονηρά και ξινισμένα με πόσους έχω πάει;

Ή μήπως θεωρείς ότι είμαι μια από αυτές που κατάφερες να ρίξεις με ένα κλαψούρισμα στο facebook του στιλ «νιώθω πολύ μόνος απόψε» και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες που ξεστομίζει το κάτω κεφάλι σου και όχι το πάνω;

Όχι, δεν σου το παίζω γυναίκα από σπίτι και ούτε θα σου δώσω αναλυτική αναφορά για το ερωτικό μου παρελθόν. Δεν την αξίζεις. Και σίγουρα δεν αξίζεις τον χρόνο μου. Θα στο πω ξεκάθαρα. Αν μπορούν όλες να σ’ έχουν ανάμεσα στα πόδια τους, τότε εγώ γιατί να σε θέλω;

Πώς να στο πω, αηδιάζω όταν σκέφτομαι σε πόσες έχεις πει τις ίδιες μαλακίες που είπες σε μένα, πόσες έχεις αγγίξει όπως αγγίζεις εμένα, πόσο εύκολα αραδιάζεις τα ψέματα για να πηδήξεις.

Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες σαν εσένα. Κάποιοι ψάχνουν την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Κάποιοι δεν έχουν αυτοσκοπό το σεξ, απλά και μόνο για να βάλουν ακόμα ένα άγνωστο όνομα στη λίστα κατακτήσεων τους.

Κάποιοι ψάχνουν την ουσία στις σχέσεις. Κάποιοι ψάχνουν τον έρωτα και σέβονται το γυναικείο φύλο, γι’ αυτό και δεν καυχιούνται ποτέ στους φίλους τους για τα δήθεν κατορθώματά τους. Και να σου πω την αλήθεια; Όλοι ξέρουν πως όσα πιο πολλά λέει κάποιος, τόσο πιο λίγα έχει κάνει στην πραγματικότητα.

Οι πραγματικοί άνδρες αγαπητέ μου, είναι αυτοί που λένε τα πιο λίγα. Λένε λίγα, αλλά ουσιαστικά. Είναι αυτοί που κρατούν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και για όσο την έχουν, σαν πολύτιμο διαμάντι.

Είναι αυτοί που δε χρειάζεται να κάνουν πρόλογο πριν το σεξ και επίλογο μετά. Μιλάει από μόνο του το κυρίως θέμα, που είναι οι πράξεις. Μιλάει γι’ αυτούς η σεμνότητά τους, η αξιοπρέπειά τους και η ψυχή που ξεχειλίζει από τα ματιά τους.

Γι’ αυτό πάρε το γλοιώδες ύφος σου από πάνω μου και τράβα στον επόμενο στόχο σου.

Πράξια Αρέστη για το pillowfights.gr