Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
διάφοραΑν ο Άγιος Βασίλης ήταν ένας μοδάτος κύριος του σήμερα!

Αν ο Άγιος Βασίλης ήταν ένας μοδάτος κύριος του σήμερα!

Γνωρίστε τον Paul Mason, γνωστό και ως «Fashion Santa»! Ο Mason, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο εδώ και 30 χρόνια, μοιάζει με μια πιο λεπτή και νεότερη εκδοχή του Άι Βασίλη που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Αυτή την περίοδο μπορεί να τον βρει κανείς στο Yorkdale Mall του Τορόντο, το οποίο δωρίζει $1 στο ίδρυμα SickKids Foundation για κάθε άτομο που βγάζει μια selfie με τον Mason και την ανεβάζει στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #YorkdaleFashionSanta.

«Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή των κλασσικών φωτογραφιών με τον Άγιο Βασίλη», λέει ο Mason. Όσο για την γνώμη των παιδιών για εκείνον, σύμφωνα με την Toronto Star, προσπαθεί να τα αποφεύγει στο mall για να μην τον μπερδέψουν με τον παραδοσιακό Άγιο Βασίλη, αφού όπως εξηγεί, εστιάζει στους ενήλικες».

an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-02 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-03 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-04 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-05 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-06 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-07 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-08 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-09 an-agios-vasilis-itan-modatos-kyrios-tou-simera-10

via

Τα πιο σημαντικά