Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
διάφορα«Αν κάπoıος την φλεpτάρει»: Aγρiεψε ο Νεκτάριος Λεμονίδης για όσοuς κοιτάνε την...

«Αν κάπoıος την φλεpτάρει»: Aγρiεψε ο Νεκτάριος Λεμονίδης για όσοuς κοιτάνε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Νεκτάριος Λεμονίδης: «Αν κάπoιος την φλερτάρει θα τoυ σπάσω τα μoύτρα. Με έχει τρελάνει Ελίζαμπεθ»

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε εκδήλωση και απέσπασε δηλώσεις από λαμπερούς καλεσμένους.

Για τον έγγαμο βίο τους μίλησαν Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Εννοείται θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Εννοείται να πάει στο Survivor αν θέλει. Θέλω να πάει και να βγει πρώτη. Αν κάποιος την φλερτάρει θα του σπάσω τα μούτρα. Είμαι παραδοσιακός. Έβαλα το πόδι μου στον πάγο αφού με πάτησε η Ελίζαμπεθ στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα αρκεί να είναι κοντά μου, δεν θέλω καμία άλλη. Με έχει τρελάνει», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την Παναγιώταρου, γιατί να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Την απάντησή της έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτά που είπε η Ελέτσι. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες. Τα παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον Στάθη Σχίζα, με τον πρώην σύζυγό μου είχα. Έχω διαφορετική αίσθηση από τον Στάθη Σχίζα για το εάν το Survivor ήταν εμπόδιο στη σχέση μας», τόνισε η influencer.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως, «έχω βάλει σε θυρίδα πάνω από 7 τσάντες μου. Καταδικάζω το fake. Είσαι τρελή που θα κρατούσα ποτέ fake τσάντα; Δεν είναι ερώτηση για μένα αυτή. Στο καλό να πάει η Χατζηπαντελή. Να πάει να μάθει μία γλώσσα να συνεννοηθεί τέλεια σε μία πόλη. Είναι κοροϊδία στη μόδα η Χατζηπαντελή».

«Και να είχα κάνει συζήτηση για εκπομπή στο Open δεν θα το έλεγα. Έχω περάσει το δοκιμαστικό μου στο My style rocks, live. Ήμουν 2 φορές κριτής. Ήταν ένα ρεύμα και πέρασε η Χατζηπαντελή. Ούτε «απ’ έξω» δεν μπορεί να περάσει η Μέγκι Ντρίο, όχι δουλειές. Μην με ρωτάτε για την συγκεκριμένη», επεσήμανε η Ραμόνα Βλαντή.

Ο Ρένος Ρώτας δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή στην τηλεόραση ή να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν έχω προτάσεις».

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά