«Αν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω – Σας χρειάζομαι»: Η έκκληση της Νικολέττας από την Πάφο που πάσχει από λευχαιμία

8 Σεπτεμβρίου, 20202:02 ΜΜ
More videos

Είναι μόλις 24 ετών, αλλά η ζωή της έχει δείξει πολύ σκληρό πρόσωπο. Η Νικολέττα Χρύσανθου από την Πάφο, ζητά τη βοήθειά μας, καθώς διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Η ασθένεια «χτύπησε» την κοπέλα για δεύτερη φορά και τώρα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας για τη θεραπεία της. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, χρειάζεται τη βοήθειά μας -δότη μυελού των οστών- καθώς η λεμφοβλαστική λευχαιμία την ταλαιπωρεί, αλλά εκείνη δεν σταματά να χαμογελά.

Η ανάρτησή της μέσα σε πολύ λίγες ώρες έχει κερδίσει χιλιάδες likes, κοινοποιήσεις και σχόλια. Μακάρι να έχει και ανταπόκριση!

Διαβάστε παρακάτω το κείμενό της:

«Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστικη λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή.
Σας χρειάζομαι!
Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ.
Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.
Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπειες..
Σας χρειάζομαι!
Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα.
Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!
Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα.».

Δείτε την ανάρτησή της:

– ? ? ? ? ? -Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και…

Gepostet von Nikoletta Chrysanthou am Montag, 31. August 2020

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News