Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Αν δεν κάνετε κάτι για το bullying, θα κάνω εγώ»: Η μητέρα...

«Αν δεν κάνετε κάτι για το bullying, θα κάνω εγώ»: Η μητέρα μαθητή ξαναπήγε με μαχαίρι στο σχολείο για να ζητήσει το λόγο

Νέα εισβολή στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου από τη 42χρονη μητέρα, η οποία την προηγούμενη Παρασκευή πήδηξε από τα κάγκελα του προαυλίου, έχοντας πάνω της κουζινομάχαιρο και απειλούσε μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι θα τους σκοτώσει και θα βάλει φωτιά αναφέρει ο taxydromos.gr.

«ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ BULLYING, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ»: ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

Η 42χρονη επέστρεψε στο σχολείο προχθές Τετάρτη και εκτόξευσε νέες απειλές προς καθηγητές. «Ή θα κάνετε κάτι εσείς ή θα κάνω εγώ, με τον τρόπο που ξέρω», φέρεται να είπε στους εκπαιδευτικούς διαμαρτυρόμενη ότι μαθητές του σχολείου ασκούν στην ίδια και τον γιο της bullying.

Η «επίσκεψη» της μητέρας, πάντως, έγινε μετά από… παρανόηση. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας συνεχίζει να διερευνά το συμβάν. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάλληλος τηλεφώνησε στη 42χρονη και της ζήτησε να επισκεφθεί τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στον πύργο του Μουρτζούκου.

Η 42χρονη φαίνεται ότι κατάλαβε τον διευθυντή του σχολείου και προχθές εμφανίστηκε έξω από το προαύλιο. Βρήκε την εξώπορτα κλειστή, αλλά κατάφερε να «τρυπώσει» στο σχολείο, όταν καθηγητής άνοιξε για λίγα δευτερόλεπτα την πόρτα, προκειμένου να βγει έξω και δεν πρόλαβε να τη σταματήσει.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ευριπίδη Κολτσιδόπουλο, εμφανίστηκε εκνευρισμένη, αλλά όχι σε έξαλλη κατάσταση, όπως ήταν την προηγούμενη φορά, που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Οι καθηγητές και πάλι την προσέγγισαν με ηρεμία και της ζήτησαν να περάσει έξω από το σχολείο, υπενθυμίζοντας ότι δεν επιτρέπονται επισκέψεις εξωσχολικών τις ώρες των μαθημάτων.

Οταν εκείνη ανέφερε ότι κλήθηκε από τον διευθυντή, διαπιστώθηκε ότι η επίσκεψη έγινε από παρανόηση και της εξήγησαν πού θα έπρεπε να πάει.

Η 42χρονη, πάντως, έθεσε εκ νέου θέμα μπούλινγκ σε βάρος του παιδιού της, αλλά και της ίδιας, ζητώντας σε έντονο ύφος από τους εκπαιδευτικούς να «μαζέψουν τα παιδιά». «Ή θα κάνετε κάτι εσείς ή θα κάνω εγώ, με τον τρόπο που ξέρω», είπε.

Ο διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε τόσο με τη Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, όσο και με την αστυνομία, την οποία ενημέρωσε για το συμβάν. Λίγη ώρα αργότερα, η 42χρονη απομακρυνόταν από εκπαιδευτικούς από τον χώρο του σχολείου.

Χθες, ο κ. Κολτσιδόπουλος παρουσιάστηκε ενώπιον του διευθυντή Δ.Ε. Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη, προκειμένου να τον ενημερώσει για το συμβάν τόσο της Παρασκευής, όσο και το προχθεσινό. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανησυχία του για τυχόν νέα επιστροφή της 42χρονης στο σχολείο και πρόκλησης νέας έντασης και ζήτησε κατευθύνσεις.

Ο κ. Σαβελίδης από την πλευρά του έχει καλέσει εκ νέου τη 42χρονη στο γραφείο του, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της περί μπούλινγκ.

Τα πιο σημαντικά