«Αν δεν ήμουνα εγώ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε μείνει έγκυος»

14 Μαρτίου, 20234:14 ΜΜ
More videos

Γυναικολόγος Αλίκης Βουγιουκλάκη: Ο κορυφαίος Έλληνας διδάκτωρ Μαιευτικής, Νικόλαος Παπανικολάου, αποτέλεσε κάποτε τον προσωπικό γυναικολόγο και μαιευτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν δεν ήταν ο ίδιος, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.

Η πρόσφατη συνέντευξη του Νικόλαου Παπανικολάου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Γυναικολόγος Αλίκης – Νικόλαος Παπανικολάου: «Πλέον, ασχολούμαι μόνο με το χωριό μου»

«Παιδί μου, για μένα όλα αυτά πέρασαν. Είναι πολλά χρόνια που ασχολούμαι μόνο με το χωριό μου, τον Πλάτανο Αιτωλοακαρνανίας».

Γυναικολόγος Αλίκης – Νικόλαος Παπανικολάου: «Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος»

«Η Αλίκη, εκτός από πελάτισσά μου, ήταν και πολύ καλή φίλη. Εγώ τη βοήθησα να κάνει το παιδί της. Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος»

Η διάσημη ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Γυναικολόγος Αλίκης – Νικόλαος Παπανικολάου: «Έκανε πολλές προσπάθειες, αλλά δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος»

«Η Αλίκη την εποχή εκείνη, μεταξύ 1968 και 1969, γύριζε την ταινία ”Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” στη Μακρινίτσα. Δεν μπορούσε να μείνει έγκυος με κανέναν τρόπο. Εγώ ήμουν ήδη καθηγητής και είχα μεγάλες προσωπικότητες στο πελατολόγιό μου. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Της είπαν λοιπόν ότι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος είναι ο Παπανικολάου. Είχε ταλαιπωρηθεί. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες, με πολλούς γιατρούς, για να μείνει έγκυος, όμως, δεν τα είχε καταφέρει».

Γυναικολόγος Αλίκης – Νικόλαος Παπανικολάου: «Μου είχε πει πως οι εφημερίδες την χαρακτήριζαν ως στείρα»

«Ήρθε λοιπόν στη Θεσσαλονίκη που βρισκόμουν και μου λέει με βουρκωμένα μάτια: ”Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα”.

Και της απαντάω: ”Το ξέρω, Αλίκη μου. Όμως, έχεις πάει μέχρι και σε καθηγητές μου. Αν δεν μπόρεσαν αυτοί, θα μπορέσω εγώ; Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια”».

Γυναικολόγος Αλίκης – Νικόλαος Παπανικολάου: «Πλέον, ασχολούμαι μόνο με το χωριό μου»

«Της έκανα λοιπόν μια μικρή επέμβαση και η Αλίκη έμεινε έγκυος. Τότε, έγινε χαλασμός Κυρίου σε όλα τα ΜΜΕ της εποχής. ”Ο Παπανικολάου έκανε το θαύμα του”, ”Ο μαιευτήρας που φέρνει τον απόγονο της Αλίκης” και πολλά άλλα έγραφαν για μήνες».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News