Αμβρόσιος: «Ο Τσίπρας είναι έτοιμος να προσκυνήσει τον διάβολο»

3 Ιανουαρίου, 20186:29 ΜΜ
More videos

Τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου που χαρακτήριζε Αντίχριστο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε με ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την έκρηξη του Αμβρόσιου.

«Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!». Στη φράση αυτή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο Αμβρόσιος απάντησε με ένα εκτενέστατο κείμενο στην οποία μιλά για την… ένδοξη «Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή» στην οποία και υπηρέτησε την περίοδο της χούντας. Παράλληλα χαρακτηρίζει «ήρωα» τον πραξικοπηματία και καταδικασμένο δολοφόνο, Νικόλαο Ντερτιλή, τον οποίο είχε επισκεφθεί στη φυλακή, ενώ τέλος υπογράφει την επιστολή του αυτή με το «Ένα φασισταριό, το οποίον όμως δεν κρύβεται».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ολόκληρη η απάντηση του Αμβρόσιου:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ

ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ

ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ …..ΠΟΛΑΚΗ!!!!!!!

Καθώς μας πληροφορεί ο ιστότοπος  «το βήμα ορθοδοξίας» ο Εξοχώτατος καί πολύ μάγκας Υπουργός ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Πολάκης άνοιξε το στόμα του και -αναφερόμενος στο ταπεινό πρόσωπό μας- απέδειξε, ότι το στόμα του δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μόνον ένας σχέτος οχετός!

Θερμότατα, λοιπόν, τον ευχαριστούμε, διότι απέδειξε ο  ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, τιμή καί δόξα!

Τιμή μας είναι, το γεγονός, ότι υπηρετήσαμε -ως Εφημέριος- την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή από το Φεβρουάριο 1968 έως τον Αύγουστο 1976 ως Εφημέριος Ιεροκήρυξ των Σχολών Αξιωματικών και Υπενωμοταρχών Χωροφυλακής. Εκεί δεν πήγαμε μόνος! Η Μητέρα Εκκλησία μας διέταξε να αναλάβουμε το πόστο αυτό. Κι εμείς προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου. Αλλά γιατί παρασιωπάτε μία λεπτομέρεια; Συγχρόνως ήμασταν και ομιλητής – διδάχος του Ευαγγελίου στις μεικτές τότε Σχολές Μοιράρχων και Αστυνόμων της Αστυνομίας Πόλεων, δηλ. στα Ειδικά Σεμινάρια Αξιωματικών προ της προαγωγής των στον επόμενο βαθμό!  Στη θέση αυτή υπηρετήσαμε και στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως! Γιατί το αποσιωπάτε;

Τιμή καί δόξα μας επίσης είναι τό γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στον οποίο ωμιλήσαμε για την ανάγκη να εξομολογηθή καί τελικά, φωτισθείς από τήν Χάριν του Κυρίου μας, ωδήγησε τα βήματά του κάτω από το επιτραχείλι του Εξομολόγου!

Αγαπητέ Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε ….Πολάκη κάποτε και Εσείς πρέπει να το κάνετε! Αλλοιώς Σας περιμένει η Κόλαση!

Ουδέποτε υπήρξαμε υμνητής των βασανιστών!  Υπήρξαμε όμως υμνητής του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, όταν ανελάμβανε τα Πρωθυπουργικά του καθήκοντα! Έκανε Δημοψήφισμα καί τό αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ! Αλλά ο μαέστρος κ. Τσίπρας το μετέτρεψε σε ΝΑΙ! Αυτό όντως είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!  Είχε υποσχεθή, ότι θα σχίσει τα Μνημόνια καί ότι θα φέρει την ευημερία στον Ελληνικό Λαό. Και τότε εμείς είπαμε και γράψαμε «Γειά σου, Λεβέντη Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα»! Ενώ τώρα πια γράφουμε«Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα! Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και  τον Διάβολο»!

Για τη Χρυσή Αυγή το 2012 είχαμε γράψει τα παρακάτω λόγια: 

«Στην αρρωστημένη σήμερα και παρακμάζουσα Δημοκρατία μας δεν είσθε βέβαια μια «Μαύρη Νύχτα!». Εάν όμως βελτιωθήτε, εάν αποφύγετε κάποιες ανωφελείς ακρότητες του νεοφώτιστου, αν τροποποιήσετε το στύλ, που εφαρμόζετε, αν ωριμάσετε δηλ., μπορείτε να καταστήτε μια γλυκειά ελπίδα για τον απελπισμένο πια Πολίτη και μια ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πια πολιτικό σύστημα, όπου οι κλέφτες ευδοκιμούν και κάποιοι  Υπουργοί των Οικονομικών τους προστατεύουν, με το να εξαφανίζουν τις λίστες των υπόπτων και εν ταυτώ, χωρίς αιδώ, να ισχυρίζωνται δημοσίως, ότι έχασαν το CD, δηλ. τη λίστα Λαγκάρντ!».

Αργότερα εγράψαμε και τα εξής:

«Τελικά ουδέποτε απέκρυψα πως αγαπώ την Ορθοδοξία μας, ως Ιεράρχης, και την Ελλάδα μας, ως Έλληνας πολίτης! Αγαπώ όσους αγαπούν την Ορθοδοξία μας και την Πατρίδα μας, όπου και αν ανήκουν πολιτικά, μάχομαι δε και αντιμάχομαι όσους αντιμάχονται τα δύο αυτά αναντικατάστατα και πολυτιμότατα αγαθά, όποιοι κι  αν είναι, όπου κι΄αν ανήκουν, απ’ όπου και αν προέρχονται! Η αγία Ορθοδοξία μας και η τρισένδοξη Ελλάδα μας αξίζουν περισσότερο και από την ίδια τη ζωή μας»!

Αγαπητέ κ.Πολάκη,
Σας ευχαριστώ θερμότατα για τα πολύ επαινετικά σας.

«Αει κρύψου φασισταριό», μου εγράψατε! Τέτοια λόγια χρησιμοποιούν μόνον οι άνθρωποι του υποκόσμου! Εάν σεις είσθε ένας Υπουργός-μάγκας πρέπει να γνωρίζετε, ότι και ο υποσημειούμενος είναι ένας ιερωμένος με μιά πολυετή θητεία στην ιερωσύνη, με μιά καρποφόρα δραστηριότητα ως Επίσκοπος, με μια  αξιοσημείωτη κοινωνική προσφορά, στην οποία περιλαμβάνονται δύο Γηροκομεία, δύο Στέγες κατακοίτων, ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός, ένα Εστιατόριο για πτωχούς ανθρώπους, ένα Κοινωνικό παντοπωλείο, ένα Κοινωνικό Φαρμακείο, μια Κοινωνική Ιματιοθήκη, δύο Φροντιστήρια για μαθητές Μέσης βαθμίδος κ. ά. Καί όλα αυτά από ένα άνθρωπο, ο οποίος άγει σήμερα το ογδοεικοστό (80) έτος της ηλικίας του. Βρέ….Πουλάκη μου, άνθρωπε του υποκόσμου,  δεν σεβάσθηκες τουλάχιστον την ηλικία μου;

Βλέπετε Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε….. Υπουργέ,

Εσείς συνεχώς γκρεμίζετε την Ελλάδα μας! Ενώ εμείς προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ερείπια, τα οποία Σεις αφήνετε στο περάσμά Σας.

Με αγάπη και με εντιμότητα

«ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΑΊΓΙΟΝ, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2018»

[mkka]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News