Αμβρόσιος: «Μην φοράτε μάσκα και γίνεστε μασκαράδες»

5 Νοεμβρίου, 20201:55 ΠΜ
More videos

Ξέφυγε και πάλι ο πρώην Καλαβρύτων και Αγιαλείας

Χυδαία επίθεση στον καθηγητή Μανώλη Δερμιτζάκη εξαπολύει με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος.

Στην ίδια του ανάρτηση ο Αμβρόσιος προτρέπει τους πιστούς να μην φοράνε μάσκα για να προστατευτούν από το ιό, υποστηρίζοντας ότι οι μάσκες μα μεταμορφώνουν σε «μασκαράδες». Αναφορικά με τον κ. Δερμιτζάκη ο πρώην ιεράρχης υποστηρίζει ότι είναι «αλιβάνιστος» και καλεί τον κόσμο να μην ακούει τους «ακοινώνητους» και τους «πολέμιους» της ορθοδοξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

«Αδελφοί μου, σας εύχομαι Καλό Μήνα, ευλογημένο από τον Θεό και αμόλυντο από τον Κορωνοϊό! Αν θέλετε να προφυλαχθείτε από τον Κορωνοϊό, αντί να φορέσετε την μάσκα, με την οποίαν μας μεταμορφώνουν σε «μασκαράδες», πλησιάστε τον Θεό, τρέξτε στην Εκκλησία, προσευχηθήτε στην Παναγία μας, κάμετε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τρέξτε στον πνευματικό για να εξομολογηθείτε τις αμαρτίες σας, μεταλάβετε των Αχράντων Μυστηρίων, δηλ. ενωθείτε με την Μητέρα Εκκλησία και διά της Εκκλησίας με τον Σωτήρα Χριστό και μη φοβείσθε ΤΙΠΟΤΑ! Μην ακούτε τους ακοινώνητους και τους πολεμίους της αγίας Ορθοδοξίας μας! Μην ακούτε τους τύπους του αλιβάνιστου Καθηγητού Δερμιτζάκη, οι οποίοι με περισσή αναισχυντία κράζουν:

«Προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η Θεία Κοινωνία».

ΑΛΛΑ

Ακολουθήστε τους Πατέρες της Εκκλησίας, οι οποίοι με θάρρος σηκώνουν το ανάστημα τους και συνιστούν:

__Αδελφοί μου, και πάλιν σας εύχομαι Καλό Μήνα, ευλογημένο από τον Θεό και αμόλυντο από τον Κορωνοϊό!

Ο πρώην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 2 Νοεμβρίου 2020».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News