Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜποτıλıάρισμα για να δουν την Μενεγάκη: Πήγε κομμωτήριο, κουρεύτnκε κι έκανε φωτογράφηση...

Μποτıλıάρισμα για να δουν την Μενεγάκη: Πήγε κομμωτήριο, κουρεύτnκε κι έκανε φωτογράφηση στο πεζοδρόμıο

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε το κομμωτήριο σήμερα, στις 11 Απριλίου, και μοιράστηκε δύο εντυπωσιακές στιγμές με τους φίλους της στα social media!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανανέωσε το υπέροχο ξανθό χρώμα των μαλλιών της και… έκανε μια ελαφριά αλλαγή στο κούρεμά της, όπως θα διαπιστώσετε.

Η Ελένη επισκέφθηκε την συνεργάτιδάς της, την Κατερίνα Λούβαρη, όπου ενθουσιάστηκε με το νέο χρώμα των μαλλιών της. Κατά την αναχώρησή της από το κομμωτήριο, έδωσε το παρών στον φωτογραφικό φακό!

Η Ελένη διατηρεί την προτίμησή της για το ξανθό χρώμα και κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει κρατήσει σχεδόν αμετάβλητη την εμφάνισή της στα μαλλιά!

Παραμένει «ορκισμένη» ξανθιά, γιατί της πάει και γιατί το αγαπάει και το έχει πει και δημόσια.

Ελένη Μενεγάκη614

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει μέσα από την εκπομπή της: «Πραγματικά όλες σας που παίζετε με τα μαλλιά σας, από το θέμα των χρωμάτων γιατί σε όλα τα άλλα, τα κάνω όλα δεν έχω θέμα. Και λέω πόσο πολύ, μου έρχεται ρε παιδί μου πολλές φορές να κάνω μία αλλαγή, όχι να γίνω από μέρα νύχτα, από άσπρο μαύρο, αλλά φοβάμαι κι εγώ ότι θα με κοιτάξω και θα πω ποια είναι αυτή; Ας ξαναπέσει στο κρεβάτι να κοιμηθεί…».
Advertisement

Με την… τσίμπλα στο μάτι: Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία στο κρεβάτι μόλις ξύπνησε και όλοι πρόσεξαν κάτι

Παρατηρείται μια ιδιαίτερη αύξηση της δραστηριότητας από την Ελένη Μενεγάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία συνήθιζε να δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες από την επαγγελματική της δραστηριότητα, παρουσιάζει πλέον και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή εκτός των τηλεοπτικών πλατώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, που έγινε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται να ποζάρει στο κρεβάτι της.

«Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι» γράφει.

Δείτε την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη:

1 24

Αμέσως συγκέντρωσε άπειρα likes και θετικά σχόλια. Οι διαδικτυακοί της φίλοι αναγνώρισαν το πόσο όμορφη παραμένει στην ηλικία της, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς. Η φυσική Ελένη που όλοι αγαπήσαμε!

 

Τα πιο σημαντικά