Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΆμπερ Χερντ για Τζόνι Ντεπ: «Τον αγαπώ ακόμα»

Άμπερ Χερντ για Τζόνι Ντεπ: «Τον αγαπώ ακόμα»

Τι κι αν στην πολύκροτη δίκη ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε; Τι κι αν όλος ο πλανήτης την άκουγε να μιλά με τα χειρότερα λόγια για τον Τζόνι Ντεπ; Η Αμπερ Χερντ ισχυρίζεται πλέον πως αγαπά εξακολουθεί να αγαπά τον ηθοποιό.

Όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης συνέντευξής της στη δημοσιογράφο Σαβάνα Γκάθρι, η 36χρονη ηθοποιός Αμπερ Χερντ υποστηρίζει ότι δεν τρέφει άσχημα συναισθήματα για τον Ντεπ, παρά την κακοποίηση που ισχυρίστηκε στη δίκη.

«Τον αγαπώ. Τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα, να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει και δεν τα κατάφερα. Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Μπορεί να μξην είναι κατανοητό, μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Χερντ.

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι προσπάθησε να κάνει το δικαστήριο να δει πέρα ​​από ελαττώματά της, πριν αποφασιστεί η ετυμηγορία. «Δεν είμαι καλό θύμα. το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθητικό θύμα. Δεν είμαι τέλειο θύμα», πρόσθεσε.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη θα μεταδοθεί την Παρασκευή το βράδυ, στο ΝBC. Σε άλλα αποσπάσματα που προβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η Χερντ μίλησε επίσης για τον ρόλο που έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη δίκη και ορκίστηκε ότι όλες οι κακοποιήσεις που κατέθεσε ήταν αληθινές. «Μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, [εγώ] θα μείνω δίπλα σε κάθε λέξη της κατάθεσής μου», τόνισε.

Τα πιο σημαντικά