Αμφισβητεί τα εμβόλια και η Τζάκρη: «Το κάνετε υποχρεωτικό, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προσωρινής άδειας»

15 Ιουλίου, 2021 10:18 ΠΜ
More videos

Την αντίθεσή της στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί επικίνδυνα, εξέφρασε από τη Βουλή η Θεοδώρα Τζάκρη. Γίνεται έτσι η δεύτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Παύλο Πολάκη, που αμφισβητούν την διαδικασία του εμβολιασμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την τοποθέτησή της στη συζήτηση για την παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο, προχώρησε πέρα από την κριτική που ασκεί το κόμμα της, αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα και εν πολλοίς την ασφάλεια των εμβολίων που «βρίσκονται σε στάδιο προσωρινής άδειας», όπως είπε.

«Η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20 χιλιάδες κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας – του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους, τους ταξιτζήδες, τους δικηγόρους, δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού», είπε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: