Αμφιλοχία – Έχασε στη θάλασσα τη βέρα του και ένας 10χρονος του την επέστρεψε

22 Ιουλίου, 2022 12:42 ΜΜ
More videos

Τα social media έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Η ιστορία που ακολουθεί αναδεικνύει την καλή πλευρά…Στην παραλία Μονόλιθος της Αμφιλοχίας κολυμπούσε ο μικρός Γιάννης από το Αγρίνιο όταν στη βουτιά με την μάσκα του εντόπισε μια βέρα.

Έσπευσε να ενημερώσει οικείο του πρόσωπο για το εύρημα και αυτό με τη σειρά τους έπραξε το… αυτονόητο.Ανήρτησε τη βέρα στο facebook με στοιχεία που αυτή έχει (ημερομηνία και όνομα γυναίκας) και ήλπιζαν ο ιδιοκτήτης της να εντοπιστεί.

Άλλοι χρήστες συνέδραμαν με τις κοινοποιήσεις τους.Δεν άργησε να φανεί το «φως στο τούνελ», να φανεί ο ιδιοκτήτης της βέρας που την έχασε πριν λίγες μέρες. Κατοικεί στο Αγρίνιο, ακολούθησε επικοινωνία και αύριο θα γίνει η τελετή παραλαβής-παράδοσης.Χαρούμενος με την εξέλιξη ο μικρός Γιαννάκης όπως και ο εκλεκτός συμπολίτης που έκανε την ανάρτηση. Αποθεωτικά και τα σχόλια των χρηστών του facebook για τη μικρή ιστορία.

Αλλά και μια… αποκάλυψη από τις αναρτήσεις τους: είναι πολλοί αυτοί που έχασαν τη βέρα τους. Μετά από αυτό αναπτερώθηκαν οι ελπίδες τους πως κάποτε θα τη βρουν…