Αμετανόητος o μητροπολίτης Μόρφου: «Διαψεύδω ότι εμβολιάστηκα, είναι πολύ επικίνδυνα τα εμβόλια»

13 Μαΐου, 2021 12:08 ΜΜ
More videos

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νέοφυτος εξέδωσε ανακοίνωση για να απαντήσει στις φήμες, όπως λέει, που κυκλοφορούν και τον φέρουν να έχει εμβολιαστεί κατά της Covid 19.

Πολύ επικίνδυνα
Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί «καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια» κατά της Covid 19.

Η ανακοίνωση

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

»ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε, σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμα

Ακολουθήστε μας στο facebook: