Αμάρυνθος: Ο 24χρονος που είχε βούτηξε για τον σταυρό και έμεινε παράλυτος δεν χάνει την αισιοδοξία του και την πίστη του

3 Ιανουαρίου, 20239:05 ΜΜ
More videos

Ήταν τα Θεοφάνεια του 2021, πριν από ένα χρόνο όταν ο 24χρονος, τότε, Γιάννης βούτηξε στα κρύα νερά στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό.

Η βουτιά όμως αυτή έμελε να είναι μοιραία, καθώς χτύπησε το κεφάλι του και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μέχρι σήμερα.

Το χρονικό της μοιραίας βουτιάς για τον Σταυρό

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από τη Δροσιά Ευβοίας για την Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό.

Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εκπληρώσουν το τάμα για τον αδελφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα Χριστούγεννα, ο 24χρονος είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ήταν σε κώμα. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο.

Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα αρκετές δυσκολίες.

Ένα χρόνο αργότερα, ο αδελφός του Γιάννη, Στέργιος βούτηξε και αυτός με τη σειρά του να πιάσει τον Σταυρό, για να εκπληρώσει το τάμα του για τον αδελφό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα δύο αδέλφια αναφέρθηκαν στην αγάπη και την ενότητα που έχουν.

«Είμαστε ο ένας για τον άλλον», είπαν χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης συνεχίζει να χαμογελά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το ατύχημά του, ενώ η σύντροφός του Μαρία στέκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News