Αλβανοί πυροβολούν την ελληνική σημαία την καίνε και απειλούν τους Έλληνες

10 Νοεμβρίου, 2018 9:39 ΠΜ
More videos

Ένα νέο προκλητικό βίντεο που κυκλοφορεί από χτες έστειλαν αναγνώστες του Τι λες τώρα; και απαίτησαν να δημοσιευθεί. Το βίντεο δείχνει Αλβανούς εξτρεμιστές να πυροβολούν με καλάσνικοφ την ελληνική σημαία από απόσταση και να φωνάζουν στα ελληνικά “Θα γκ@μίσουμε όλη την Ελλάδα και σας σκοτώσουμε όλοι σας”.

Καθώς πυροβολούν την ελληνική σημαία στην συνέχεια ένας άντρας πάει κοντά της και βάζει φωτιά φωνάζοντας στα ελληνικά “έτσι θα σας κάψουμε όλοι σας” καθώς ο άντρας απομακρύνεται οι υπόλοιποι αρχίζουν να την πυροβολούν.

Το βίντεο ανέβηκε στο λογαριασμό “lidhjashqiptare” στο Instagram πριν 24 ώρες και προφανώς έχει να κάνει με εξτρεμιστές Αλβανούς σε σχέση με την τσαμουρία κρίνοντας από την λεζάντα που γράφει “REE ÇAMËRIA ???? ÇAMËRIA ËSHTË SHQIPËRI ??”

Η χρονολόγια του βίντεο είναι άγνωστη αλλά το βίντεο έκανε χτες την εμφάνιση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την κηδεία του Κ. Κατσίφα.

Προφανώς πρόκειται για ένα προκλητικό παραλήρημα εξτρεμιστών που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την Αλβανία και δεν έχει να κάνει με κάτι σοβαρά παρά μόνο να προκαλέσει.

Δείτε το βίντεο

Η αρχική ανάρτηση στο Instagram με την χθεσινή δημοσίευση:

 

View this post on Instagram

 

FREE ÇAMËRIA ???? ÇAMËRIA ËSHTË SHQIPËRI ?? #cameria #shqiperia #kuqezi #vlore @lidhjashqiptare @lidhjashqiptare @lidhjashqiptare

A post shared by LidhjaShqiptare (@lidhjashqiptare) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: