Άλλοθι για παντρεμένους.com: Η απόλυτη κωμωδία του φετινού καλοκαιριού!

13 Ιουνίου, 20178:48 ΜΜ

Πριν από την ύπαρξη των κοινωνικών δικτύων, πριν από την ύπαρξη των δικτύων αισθηματικών γνωριμιών, πριν σχεδόν την ύπαρξη του ίδιου του ανθρώπου, το μυαλό του homo sapiens επινοούσε δικαιολογίες και άλλοθι προκειμένου να διαπράξει μοιχεία. Εν έτη 2017, τα στατιστικά έρχονται να στηρίξουν ακράδαντα το διάσημο γνωμικό: Σα λείπεις απ’ το γάμο σου, άλλος γλεντά τη νύφη.

Κι επειδή το κακό θα γίνει που θα γίνει, καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος να εξασφαλίσει την πιο ομαλή έκβαση της «παράβασης» για όλους όσοι παίρνουν μέρος σε αυτήν. Για τον λόγο αυτό, υπάρχει το www.allothi-gia-pantremenous.com.

Η εν λόγω εταιρία δημιουργήθηκε για να βοηθάει εκείνους που θέλουν να τη βγάλουν καθαρή, είτε γιατί θέλουν να φλερτάρουν χωρίς να το μάθει το έτερον ήμισυ, είτε γιατί θέλουν να κάνουν κάτι που δεν πρέπει να το μάθει ο οικογενειακός τους περίγυρος και ούτω καθεξής. Ο ιδρυτής της εταιρίας, Γκρεγκ, μαζί με τον συνεργάτη του, Ογκουστίν, και τον νέο του υπάλληλο, Μεντί, καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται και θα κρύψει από τη νεαρή γυναίκα την πραγματική φύση της δουλειάς του. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Φλο, ο Γκρεγκ θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρείας του…

Το «Άλλοθι για Παντρεμένους.com» είναι εγγυημένα η πιο ξέφρενη κωμωδία του φετινού καλοκαιριού! Μην τη χάσετε!

Στους κινηματογράφους από την Odeon

Δείτε το τρέιλερ:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News