Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΆλλος Άνθρωπος: «Απέχω το επόμενο διάστημα από την κοινωνική κουζίνα» λέει ο...

Άλλος Άνθρωπος: «Απέχω το επόμενο διάστημα από την κοινωνική κουζίνα» λέει ο ιδρυτής του

Δελτίο τύπου από τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, «Ο Άλλος Άνθρωπος». Τι αναφέρει.

Με δελτίο Τύπου, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ανακοίνωσε πως θα απέχει για λίγο καιρό από τη λειτουργία της.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «προκειμένου να διευκολύνω το έργο της κοινωνικής κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος, θεωρώ αυτονόητο να απέχω το επόμενο διάστημα από τη διαχείρισή της μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη».

«Το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχθεί η κοινωνική κουζίνα είναι να χάσουν την εμπιστοστύνη τυς στον σκοπό της όλοι όοι τη στηρίζουν καθημερινά και κυρίως οι εθελοντές της» υπογραμμίζει σχετικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Η ανάρτηση του:

Άλλος Άνθρωπος: Το δελτίο Τύπου

«Έχοντας λάβει γνώση των σοβαρών κατηγοριών που αποδίδονται από την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τόσο σε εμένα, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όσο και στη μητέρα μου, Παναγούλα Πολυχρονοπούλου αλλά και στον γαμπρό μου, Παύλο Τζιτζή, θέλω να δηλώσω ότι άπαντες είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε τη θέση μας και τη δράση μας ενώπιον των αρμόδιων Αρχών.

Κατανοώ ότι όσοι σας έχετε εύλογες απορίες και θα θέλατε λεπτομερείς απαντήσεις αλλά τη δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι προτεραιότητα έχει η δικαιοσύνη. Το επόμενο διάστημα, όταν και θα κληθούμε ενώπιόν της, να είστε σίγουροι ότι θα διαλευκανθούν τα πάντα.

Παράλληλα, θέλω να δηλώσω ότι προκειμένου να διευκολύνω το έργο της κοινωνικής κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος, θεωρώ αυτονόητο να απέχω το επόμενο διάστημα από τη διαχείρισή της μέχρι να λογοδοτήσω στη δικαιοσύνη. Το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχθεί η κοινωνική κουζίνα είναι να χάσουν την εμπιστοστύνη τυς στον σκοπό της όλοι όοι τη στηρίζουν καθημερινά και κυρίως οι εθελοντές της.

Όσοι στηρίζετε την κοινωνική κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζετε τόσο τη δράση μας όσο και τον τρόπο που τελείται αυτή καθημερινά. Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο που να μην μπορεί να εξηγηθεί. Εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη αν σας προκαλέσαμε αναστάτωση, ίσως απογοήτευση ή ακόμα και θυμό και θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το μεγαλύτερο διακύβευμα τη δεδομένη στιγμή είναι η αλληλεγγύη και η πίστη στον συνάνθρωπο».

Τα πιο σημαντικά