«Άλλοι παντρεύονται & άλλοι..»: «Βροχή» τα σχόλια στη φωτο της Σολωμού την ώρα που παντρευόταν ο πρώην Μουζουράκης

29 Μαΐου, 202311:49 ΜΜ

Ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος πριν λίγα χρόνια και ενώ ήταν σε σχέση με την Μαρία Σολωμού δήλωνε εναντίον του γάμου και δεν τον ενθουσίαζε η ιδέα του να κάνει παιδί, ανέβηκε πριν λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας δίπλα του και την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Την στιγμή του γάμου η Μαρία Σολωμού βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη και έκανε μια χιουμοριστική εξομολόγηση. Το γεγονός και μόνο πως η Μαρία Σολωμού υπήρξε ζευγάρι με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν αρκετό για τους φανς να έχουν απορία για το που βρίσκεται και τι κάνει την ώρα του γάμου ενώ δεν δίστασαν να σχολιάσουν την δημοσίευσή της στο Instagram

Στη Θεσσαλονίκη με φίλους η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε τις ημέρες αυτές στη Θεσσαλονίκη παρέα με καλούς φίλους, διασκέδασε στη συμπρωτεύουσα , έκανε τα παράπονά της για την εναλλαγή του καιρού, τη βροχή μέσα στο καλοκαίρι και παραδέχτηκε πως με αυτόν τον καιρό και με το φαγητό που απόλαυσε στη Θεσσαλονίκη, με δυσκολία θα βάλει μαγιό το καλοκαίρι.

Η Σολωμού δέχτηκε και επικά σχόλια για τον γάμο του πρώην της, με χαρακτηριστικότερο το σχόλιο:«Άλλοι παντρεύονται και άλλοι ξανανοιώνουν»!

Όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, αξίζει να θυμηθούμε το δήλωνε λίγο καιρό πριν να μπει στη ζωή του η Μαριλού Κοζάρη.

«Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού. Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα. Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες» είχε πει ο γνωστός καλλιτέχνης στην κάμερα του Πρωινού.

Π. Μουζουράκης: Χαίρομαι για την αγάπη που παίρνω
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News