Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Άλλοι, επαγγελματίες, δεν έχουν δουλειά κι αυτός..»: Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά κατά...

«Άλλοι, επαγγελματίες, δεν έχουν δουλειά κι αυτός..»: Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά κατά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ελεονώρα Μελέτη: Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, σχολιάστηκαν αρκετά τα λεγόμενα του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το γεγονός πως αυτός, θα γίνει ο παρουσιαστής της εκπομπής “Φάρμα”. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε την απογοήτευσή της με την απόφαση να γίνει ένας σεφ, στην ουσία ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής.

Ελεονώρα Μελέτη: Τα όσα είπε στους συνεργάτες της

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Παιδιά, δεν ξέρω, δεν σας θυμώνει λίγο αυτό; Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω. Περιμένω να το δω και μετά να κρίνω. Από την άλλη, με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή… Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή».
Καθώς η συζήτηση εξελίσσονταν, ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως: «Κι εγώ βλέπω στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έναν άνθρωπο επικοινωνιακό ο οποίος μπορεί να χειριστεί τα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος τον σκέφτεται. Το παράλογο κατ’ εμέ είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι από τη στιγμή που υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές ή επαγγελματίες άνθρωποι της τηλεόρασης, πώς δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς και την δίνεις σε έναν άλλο με άλλη δουλειά;».

Με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει πως: «Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου. Όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν προστατεύουν οι ίδιοι την τηλεόραση αλλά την έχουν ανοιχτή για τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάνει λίγο ντόρο σε ένα ριάλιτι, να είναι αρκετά επικοινωνιακός και ταλαντούχος όπως ο κ. Κουτσόπουλος. Μακάρι δηλαδή να αναδειχθεί ένα ταλέντο που τόσο καιρό η τηλεόραση το έχανε, αλλά εγώ δεν κατανοώ γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα άλλων παρουσιαστών οι οποίοι θα μπορούσαν να υπηρετήσουν αυτό το κόνσεπτ».

Τα πιο σημαντικά