Άλλοι 9 χορηγοί αποσύρθηκαν από το Big Brother – Ποιες είναι οι εταιρίες

8 Σεπτεμβρίου, 20205:47 ΜΜ
More videos

Στον «αέρα» κινδυνεύει να τιναχτεί το Big Brother λόγω του χυδαίου σχολίου του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού.

Οι χορηγοί του τηλεοπτικού παιχνιδιού αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνοντας την απόφαση τους μέσω σκληρών ανακοινώσεων στα social media.

Έπιπλο Verfo Α.Ε, Noto mobili, NEOMAGIC Ltd, Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas, Lechuza, Camelot, ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ, Άγρωστις και Espiel Home Details είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν τις τελευταίες ώρες πως αποσύρουν τις χορηγίες τους.

Έπιπλο Verfo Α.Ε: Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία Verfo A.E και η θυγατρική της VerfoLab θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι, έπειτα από το σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη στο τηλεοπτικό παιχνίδι BIG BROTHER του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και στα πλαίσια της ηθικής και της προτεραιότητας στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, αποσύρουν την χορηγία τους δείχνοντας έμπρακτα την δυσαρέσκεια τους και καταδικάζοντας αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία Verfo A.E και η θυγατρική της VerfoLab θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι, έπειτα…

Gepostet von Έπιπλο Verfo Α.Ε am Montag, 7. September 2020

Noto mobili: H Noto Mobili καταδικάζει με κάθε τρόπο τα χυδαία σχόλια παίκτη του Big Brother. Το ήθος και οι αξίες της εταιρίας μας δεν συνάδουν με τέτοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές και αποσύρουμε τη χορηγία μας από την συγκεκριμένη εκπομπή.

| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |H Noto Mobili καταδικάζει με κάθε τρόπο τα χυδαία σχόλια παίκτη του Big Brother. Το ήθος και οι αξίες…

Gepostet von Noto mobili – by tzikas am Montag, 7. September 2020

NEOMAGIC Ltd: Η εταιρεία μας δεν στηρίζει και ούτε υποστηρίζει καμιά πράξη ρατσισμού και βίας. Γι’ αυτό το λόγο αποχωρούμε από την χορηγία μας στο big brother διότι δεν συνάδει με την ηθική οντότητα της εταιρείας μας και των ανθρώπων της.

Η εταιρεία μας δεν στηρίζει και ούτε υποστηρίζει καμιά πράξη ρατσισμού και βίας.Γι’ αυτό το λόγο αποχωρούμε από την…

Gepostet von NEOMAGIC Ltd am Montag, 7. September 2020

Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas: Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας πρεσβεύουν.

Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη…

Gepostet von Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas am Montag, 7. September 2020

Lechuza Ελλάδα: Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αποσύρει την χορηγία της με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η…

Gepostet von Lechuza Ελλάδα am Sonntag, 6. September 2020

Camelot: Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother…

Gepostet von Camelot am Montag, 7. September 2020

ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ: Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη…

Gepostet von ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ am Montag, 7. September 2020

Espiel Home Details: Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother , η Espiel AE θεωρώντας απαράδεκτη τη προσβολή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αξία, αποσύρει τη χορηγία της.

Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother , η Espiel AE…

Gepostet von Espiel Home Details am Montag, 7. September 2020

Άγρωστις: Έχοντας ενημερωθεί για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβει στην εκπομπή big brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία “άγρωστις” Θεσσαλικοί χλοοτάπητες Ο.Ε. αποσύρει την χορηγία της από την συγκεκριμένη εκπομπή. Θεωρούμε ότι αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και η καταδίκη τέτοιων αντιλήψεων. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας καταδικάζουμε την αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Έχοντας ενημερωθεί για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβει στην εκπομπή big brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε…

Gepostet von άγρωστις am Montag, 7. September 2020

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News