Αλλάζει λογότυπο και φιλοσοφία ο τηλεοπτικός σταθμός του Star

25 Σεπτεμβρίου, 2017 6:46 ΜΜ
More videos

Νέα σεζόν, νέο πρόγραμμα άρα γιατί το λογότυπο να παραμείνει το ίδιο; Το Star Channel καλωσόρισε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο look καθώς «ανανεώνεται σε επίπεδο εικόνας αλλά και προγράμματος», όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση:

«Πιο φρέσκο και ανανεωμένο από ποτέ, το Star καλωσορίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο λογότυπο. Φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό, το Star ανανεώνεται σε επίπεδο εικόνας αλλά και προγράμματος.

Με νέο λογότυπο «καλωσορίζει» την καινούργια τηλεοπτική σεζόν το Star. Το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το καινούργιο logo ανακοινώνοντας το νέο του πρόγραμμα.

«Φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό, το Star ανανεώνεται σε επίπεδο εικόνας αλλά και προγράμματος», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι.

Δείτε το λογότυπο:

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Let‘s star με νέο λογότυπο! Let’s star με νέο on air look! Let‘s star με νέο πρόγραμμα!

Ξεκινάμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο λογότυπο. Φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό, το Star ανανεώνεται σε επίπεδο εικόνας αλλά και προγράμματος.

Νέα ξεχωριστά IDs απογειώνουν την τηλεοπτική αισθητική και διάθεση!

Ζωντανά, αισιόδοξα, μοντέρνα, ανατρεπτικά… συνοδεύουν το νέο, πολύπλευρο πρόγραμμα του Star.

Αυθεντική ψυχαγωγία, αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση, καθημερινή πλατφόρμα για διάλογο, ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες, αισιοδοξία, χιούμορ, σάτιρα, παιχνίδι είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου προγράμματος.

Τo ανανεωμένο λογότυπο StarNews και τα νέα γραφικά για τα δελτία ειδήσεων ολοκληρώνουν, τη νέα, δυναμική εικόνα του σταθμού.

Τα Σαββατοκύριακα γίνονται φανταstarικά μόνο με τη Starland!

Oι μικροί μας φίλοι και φέτος θα περάσουν φανταstarικά με την πιο πλούσια και ανανεωμένη παιδική ζώνη στην ελληνική τηλεόραση.

Η Starland τους ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους επικοινωνώντας τις αξίες της αγάπης, τη φιλίας και της συνεργασίας.

Let‘s star… Δευτέρα 25/09/2017

Όλα ξεκινούν στο Star!»

[news] [documento]

Ακολουθήστε μας στο facebook: