Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑλλάζει ώρα και όνομα: Έτσι θα ονομάζεται η εκπομπή της Φαίης Σκορδά...

Αλλάζει ώρα και όνομα: Έτσι θα ονομάζεται η εκπομπή της Φαίης Σκορδά τη νέα σεζόν

Τίτλοι τέλους για το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια που έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι εξαιτίας της μεταγραφής της στον Σκάι από τον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές, μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις με το κανάλι.

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα αυτό εξ αρχής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά» είπε η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή, από τους συνεργάτες, ως την ώρα και το όνομα.

Και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σκάι: «Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν».

Το επόμενο βήμα της Φαίης Σκορδά στον Σκάι

Η Φαίη Σκορδά η οποία έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου για δύο ακόμα σεζόν «μετακομίζει» στα 12:00 το μεσημέρι, μετά από τους «Αταίριαστους». Όπως είναι φυσικό, η εκπομπή δεν γίνεται πλέον να έχε το συστατικό «πρωινό» στον τίτλο και μετονομάζεται σε «Fay’s time», που παραπέμπει αφενός στο το FaceTime και αφετέρου στην δημοφιλή ιστοσελίδα της παρουσιάστριας «Fay’s Book».

Όσο γα τους συνεργάτες, η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Γεωργιάδης είναι σίγοτρα εκτός, ενώ στη νέα προσπάθεια θα συμμετέχει επιβεβαιωμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τα πιο σημαντικά