Αλίκη Κατσαβού: «Ο Βουτσάς είχε πιάσει από το πέτο μεγάλο πρωταγωνιστή επειδή είχε πει σε κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι»

12 Φεβρουαρίου, 2021 11:38 ΜΜ
More videos

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν η Αλίκη Κατσαβού και μίλησε για τις τελευταίες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, τη δική της άσχημη εμπειρία όταν πήγε σε οντισιόν και της ζήτησαν να κάνει ημίγυμνη δοκιμαστικό, αλλά και τον Κώστα Βουτσά που στο παρελθόν είχε πιάσει από το πέτο γνωστό πρωταγωνιστή που εκμεταλλευόταν συνεργάτιδά του.

«Η δική μου περίπτωση είναι λίγο εκτός θέματος. Ήμουν πολύ νέο κορίτσι και μαλακό παιδί και σε μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα υπήρχε η ανακοίνωση για μια οντισιόν για τον ρόλο μιας ταινίας. Έφθασα στον χώρο, μπήκα στο γραφείο και μου είπαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και μου ζήτησαν να πάω να κάνω ένα δοκιμαστικό ημίγυμνη. Το έβαλα σχεδόν στα πόδια», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Και συνέχισε: «Εγώ είχα την τύχη να έχω δικές μου παραγωγές και αυτό δημιουργούσε μια φούσκα ασφαλείας και οι ομάδες που δούλεψα είχαν σεβασμό, ήθος και καλό επίπεδο συνεργασίας. Δεν συνάντησα ποτέ κάτι που να με έχει προσβάλλει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο θερμό επεισόδιο που είχε με συμπρωταγωνιστή του. «Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε: “Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”»

Ακολουθήστε μας στο facebook: