Αλέξης Τσίπρας: «Έχετε τελειώσει πολιτικά κ. Μητσοτάκη»

31 Ιανουαρίου, 202212:38 ΠΜ
More videos

«Όταν ένας πρωθυπουργός γίνεται ανέκδοτο, αντικείμενο λοιδορίας και σαρκασμού, τότε έχει ήδη τελειώσει και ακόμα δεν το γνωρίζει ακόμη», είπε ο κ. Τσίπρας.

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Όταν ένας πρωθυπουργός γίνεται ανέκδοτο, αντικείμενο λοιδορίας και σαρκασμού, τότε έχει ήδη τελειώσει και ακόμα δεν το γνωρίζει ακόμη», είπε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν μπορεί να κάνει ρεπορτάζ χωρίς να κλείνει τα μικρόφωνα από τους περαστικούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον πρωθυπουργό ότι έχει τελειώσει πολιτικά και πως το χειρότερο είναι ότι ζει στο δικό του παράλληλο σύμπαν όπου όλα πάνε καλά.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός είναι κλεισμένος μέσα σε προστατευτική γυάλα αυλοκολάκων της συμφοράς και δημοσκόπων της χαράς.

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη πως απέτυχε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που διαχειρίστηκε , στην πανδημία, τις φωτιές, το κύμα ακρίβειας, το χιονιά και την ίδια ώρα συνεχίζει στο ίδιο βιολί μιας άθλιας επικοινωνίας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News