Αλέξης Κούγιας για 53χρονο: «Μου προτάθηκε να τον υπερασπιστώ. Και να μην είχα να φάω δεν θα αναλάμβανα αυτή την υπόθεση ποτέ»

18 Οκτωβρίου, 20226:35 ΜΜ
More videos

Η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναλαμβάνει μεγάλες υποθέσεις, όπως αυτή της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να αναλάβει τον 53χρονο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανε ποτέ.

«Όπως είναι γνωστό γιατί δημοσιοποιήθηκε, προσκλήθηκα να αναλάβω την υπόθεση. Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις και το κριτήριο για εμένα ήταν η προσωπικότητα αυτού που αναλάμβανα. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα το οποίο δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι συνάδελφοί σας έχουν εκθέσει, δημοσιοποιώντας διαλόγους που δεν γνωρίζουμε με τους φερόμενους ως πελάτες του, είναι μόλις ύψους ενός μέτρου και εντελώς ασθενικό και φαίνεται καθαρά η ηλικία του και είναι και η σωματοδομή του τέτοια που για ερωτοτροπήσει κάποιος μαζί του, πρέπει να είναι ένας ακραίος διεστραμμένος άνθρωπος. Για εμένα το κριτήριο δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και τότε που δεν είχα. Ακόμα και να μην είχα να φάω δεν θα αναλάμβανα αυτή την υπόθεση ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται, είναι θέμα δικών μου ηθικών αξιών», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News