Αλέξης Γεωργούλης: «Ο μισθός του Ευρωβουλευτή δεν είναι 20.000 ευρώ. Τώρα είναι 25.000»

8 Οκτωβρίου, 202011:30 ΠΜ
More videos

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Θεοδόση, Μικροσκόπιο, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος απάντησε στην κριτική για την παρουσίαση του Joker, ενώ αποκάλυψε πόσος είναι ο μισθός του Ευρωβουλευτή.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ όπως μπορώ τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Η μητέρα μου μού είπε ότι βγήκα στις Ευρωεκλογές επειδή ο κόσμος με αγαπάει. Και να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για το τι ανάγκη έχει να παρουσιάζει το «Joker», ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου. Και θα πρέπει να ξεχάσω την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου ως Ευρωβουλευτής επειδή δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνω και αυτό είναι σαν να κατηγορεί κάποιον Ευρωβουλευτή επειδή έχει παιδιά.

Η πολιτική δεν είναι σταρς. Δεν παίρνει περισσότερα λεφτά όποιος αναγνωρίζεται περισσότερο. Όλοι οι Ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό ανεξαρτήτως τη δουλειά που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.00 ευρώ. Αυτό ήταν στην προηγούμενη θητεία. Τώρα ο αριθμός αυτός είναι 25.000 ευρώ. Τα 25.000 αφορούν τα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν πρέπει να δοθούν πίσω».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News