Αλεξανδρούπολη: Δάσκαλος κλείδωσε μαθητές στην τάξη και τους πετούσε πράγματα

7 Οκτωβρίου, 2017 7:39 ΠΜ
More videos

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.  Δάσκαλος ξένης γλώσσας του σχολείου κλείδωσε ολόκληρη την πέμπτη τάξη μέσα στην αίθουσα, άρχισε να πετά πράγματα και να καταφέρεται με άσχημους χαρακτηρισμούς στα παιδιά.

Ένας εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, αφού κλείδωσε  στην αίθουσα διδασκαλίας, τους μαθητές του, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να τους βρίζει!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χθες το μεσημέρι η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού και συγκεκριμένα έως τη στιγμή που δύο συμμαθητές τους που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το e-evros πρόκειται για μαθητές της Ε’ δημοτικού και όλα ξεκίνησαν όταν ο δάσκαλος έβγαλε έξω έναν μαθητή και στη συνέχεια τον φίλο του, επειδή ο δεύτερος αναζήτησε τον πρώτο.

Μόλις βγήκαν και τα δύο παιδιά από την τάξη, ο δάσκαλος -που διδάσκει ξένη γλώσσα- κλείδωσε μέσα τους υπόλοιπους μαθητές. Τράβηξε από τις μπλούζες τους τρεις μαθήτριες και πέταξε μια τσάντα προς το μέρος τους. Κατευθύνθηκε προς άλλο μαθητή, του άρπαξε την τσάντα και το κολατσιό του και τα πέταξε στο πάτωμα!

Απίστευτες ύβρεις

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άναυδοι οι μαθητές άκουγαν τον δάσκαλο να φωνάζει σε συμμαθήτριά τους «Δε θέλω να σε βλέπω, θα σε πετάξω από το παράθυρο», ενώ σε άλλη μαθήτρια πέταξε τα χρήματά της. Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός τελικά ξεκλείδωσε την αίθουσα και έφυγε από το σχολείο.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.

υλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.

[kathimerini] [skai] [thepressroom]