Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Θα φύγω από τη «Γη της Ελιάς» σ’ αυτή τη σεζόν»

17 Μαρτίου, 20234:52 ΜΜ
More videos

Αυλαία για τον «κακό» του σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται στο MEGA – Αυτό αποκαλύπτει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Για την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού , «Η Γη της Ελιάς» μίλησε ο νεαρός ηθοποιός Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο περιοδικό «My Tv» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το δικό του τέλος.

Περίμενες ότι η σειρά θα διατηρήσει τη δυναμική της δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού;

«Η “Γη της ελιάς” έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και γι’ αυτό θα συνεχίσει ακάθεκτη για τρίτη συνεχή χρονιά. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, γίνονται πραγματικά πολύ ωραία πράγματα και δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να βγει στον “αέρα” του MEGA το “Milky Way”».

Εσύ, όμως, δεν θα βρίσκεσαι στην τρίτη σεζόν, σωστά;

«Όχι, δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Θα φύγω κάποια στιγμή σ’ αυτή που διανύουμε. Πλέον, ο Αλέξης είναι σε ένα σημείο που έχει κάνει τέρατα και αργά ή γρήγορα πρέπει να αποκαλυφθούν».

Κάνοντας έναν απολογισμό, τι σου έχει χαρίσει και τι σου έχει στερήσει αυτή η δουλειά;

«Τα θετικά είναι αυτά που μου έρχονται πρώτα. Δηλαδή ότι μαθαίνω τη δουλειά και το επάγγελμα που έχω αποφασίσει ότι θέλω να κάνω για όλη μου τη ζωή μού έχει χαρίσει ωραίες στιγμές και έχω πάρει σημαντικά μαθήματα. Ακόμα, με έχει εξελίξει και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Κάθε δουλειά σού δίνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, μια καθημερινή σειρά σε κάνει να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε γρήγορο ρυθμό και χρόνους. Στα “αρνητικά”, ίσως, να έβαζα ότι λείπω πολύ από την Ελλάδα και έχω αποκοπεί από διάφορα πράγματα που έπρεπε και πρέπει να είμαι εκεί. Όμως, δεν μπορώ να πω και αρνητικά γιατί θέλω σ’ αυτό που κάνω να δίνομαι ολοκληρωτικά».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News