Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
PlusΑλέξανδρος Καραμανλής: Πρωταγωνιστής στο θέατρο ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της...

Αλέξανδρος Καραμανλής: Πρωταγωνιστής στο θέατρο ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής, ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

78f3785ca20949069d40da1fa36ded98

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ON time” και της Σάσας Σταμάτη, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου “Μια κυρία ατυχήσασα”, που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της Θεατρικής – Φιλανθρωπικής ομάδας “The Arte” του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι “αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα”, καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της “Hopegenesis”, που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα “Γαλιλαία”, που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Στα τέλη του 2022 είχαμε δει και τη μητέρα του Νατάσα Παζαϊτη να συμμετέχει στην ίδια θεατρική ομάδα στην παράσταση “Η θεία από το Σικάγο” και φαίνεται ότι ο γιος της ακολουθεί τα βήματά της.

παζαιτηΟ Αλέξανδρος Καραμανλής και η αδελφή του Αλίκη είναι φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια.
Αλέξανδρος ΚαραμανλήςΟ Αλέξανδρος Καραµανλής σπουδάζει στη Σχολή ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αδελφή του, Αλίκη, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree.

Μάλιστα, η Αλίκη Καραμανλή κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών. Οι δύο νέοι κρατούν κλειστά τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους στο πλάι των γονιών τους, σε δημόσιες εκδηλώσεις, είναι συχνή.

Αλίκη Καραμανλή Αλέξανδρος Καραμανλής

Τα πιο σημαντικά