Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στη Μύκονο μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα

4 Ιουνίου, 20233:04 ΠΜ

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, με το μοντέλο και Influencer να μετακομίζει μόνη της σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Πλέον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα και μέσα από τα social media μοιράζεται σε καθημερινή βάση στιγμές από τη ζωή της.

Η Μύκονος φαίνεται πως αρχίζει να «βουλιάζει» από κόσμο, με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Μια από τις Ελληνίδες celebrities που επέλεξαν το νησί των Ανέμων είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά καλλονή λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, επέλεξε την Μύκονο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους της.

Η κάμερα του του Mykonos Live TV «τσάκωσε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνει θραύση με την εμφάνισή της στα Ματογιάννια!

Σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε αποκαλύψει: «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω».

Ενώ ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει για τη προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό: «Ως “ελεύθερος πολιορκημένος” ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου, το πώς θα εξελιχθώ, με τη σχολή μου, με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Δεν βάζω ταμπέλα ότι τότε θα ερωτευτώ και θα προχωρήσω. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι. Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι μετά τον χωρισμό μας, κρατάμε μια επαφή, αλλά φίλοι δεν μπορούμε να γίνουμε».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News